Godt presset Tank problemer

October 8

Godt presset Tank problemer

Hvis du får dit vand fra en brønd, du har brug for en pumpe til at overføre vand fra brønden til et holdingtank, og medmindre du har en gravity-feed system, du har brug for en anden pumpe til at presse vand til brug i huset. Systemer som dette behov for en separat lagertanken for tryk vand for at undgå pres pumpen fra cykling alt for ofte og bære ud. Tank og pumpe problemer er relateret.

Blære-stil tanke

Blære-stil tryktanke indeholder en gummi blære, der adskiller vand i tank fra et rum af luft. Når pumpen fylder tank med vand, blæren udvider og komprimerer luften. Pumpen fortsætter indtil trykket i beholderen når den ønskede værdi. For dette system skal fungere ordentligt, skal tanken Pre-Charged ved at udfylde det med luft ved et tryk lige under den indkoblingstrykket af pumpen, som er presset på der starter pumpen, pumpning. Tanken har en luft ventil på toppen til dette formål.

Tank skal oplades

Ligesom en bil eller cykel dæk, en blære-stil tank kan udvikle en langsom lækage gennem ventilen, og tanken mister gradvist sin levering af luft. Når dette sker, har pumpen til at arbejde hårdere for at opretholde trykket i tanken; Det cykler på mere hyppigt, og det kan hurtigt slides. For at afgøre hvorvidt tanken skal oplades, afbryde strømmen fra pumpen og åbne en hane til at lette presset fra rør og tank. En trykmåler, der er knyttet til den tank luft valve skulle læse meget mindre end pumpens indkoblingstrykket. Hvis det er tilfældet, skal du tilføje mere komprimeret luft; men først skal du nødt til at løse den læk, hvilket ofte skyldes en defekt ventil.

Vandlidende Tank

Når en tryktank bliver vandlidende, fylder det med mere vand end det bør, og fordi pumpen ikke kan opretholde presset, det cykler på oftere end den burde. Denne betingelse bliver mærkbar på vandhaner, hvor vandtrykket hurtigt falder--nogle gange til intet. Kampvogne blive typisk vandlidende fordi blæren bliver skør og bristninger--overdreven klor i vandet kan forårsage dette, som kan mineraler i vandet. Hvis blæren bristninger og luft slipper ud i vandet, vil du sandsynligvis mærke bobler i vandet, når du bruger en vandhane.

Relaterede problemer

Luft bobler i vandet, når de ikke ledsages af tab af pres eller hyppige pumpe cykling, kan indikere problemer med den brønd pumpe eller godt selv. Drop røret til pumpen kan utæt, eller tabellen vand kunne være lav nok til at delvist afdække en dykpumpe. På samme måde, tab af pres eller hyppige pumpe cykling kan også indikere problemer med tryk pumpe. Skovlhjul kan være beskadiget, eller et indre segl kunne har bristede. Pressostat på pumpen, som fortæller det når at starte, og hvornår de skal stoppe, kunne også være defekte.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com