Hjem retsmidler til at fjerne Pet lugt fra polstring

October 9

Hjem retsmidler til at fjerne Pet lugt fra polstring

Åh, kan glæderne, at kæledyr bringe til et hjem; lugt er derimod en helt anden historie. Med fur at lugte klamrer sig til, og polstrede elementer kæledyr ligge på eller i nærheden af, det kan blive meget tydeligt, at en pelsklædt ven bor i dit hjem, selv når du ikke kan se nogen. For dem, der elsker deres kæledyr, men kan ikke fordrage den lugter de bringer med dem, er der flere måder at fjerne lugt.

Pet lugt i tæpper

Tæpper er en førsteklasses sted at lugte hængende, med snavs og pels, der spores i, ikke at nævne de lejlighedsvise pet ulykke. Hvis du ikke har tid til at rense tæpper ofte, men lugten er en smule meget, drys bagepulver hele gulvtæppet og holde kæledyr ud det for en stund. Jo længere kan du lade det sidde bedre, men prøv i mindst 30 minutter før støvsugning det op. Bagepulver absorberer lugte og gives tilstrækkelig tid, vil bidrage til at skære ned på nogen offensiv odors dvælende i tæppet.

En anden hurtig løsning er at blande en opløsning af lige dele hvid eddike og vand og spray det på gulvtæppet. Let tåge det, som iblødsætning vil tage længere tid at tørre, og åbne døre og vinduer til ventilation. Pet lugt kan være ubehagelige, men pet lugt og eddike er værre. Når tæppet tørrer, eddike lugt vil sprede og lugte vil gå med til det.

Undertiden har gulvtæppet netop skal renses for at slippe af med lugten. Hvis du har et tæppe renere, gør det for en meget hurtigere og nemmere. Hvis du ikke gør det, kan du leje en fra en lokal købmand eller hardware butik. Den nemmeste måde er selvfølgelig at hyre en professionel rengøringsservice. Men for dem, der ønsker at spare deres tegnebøger, er det nemt opnås. Flyt alle møbler ud af vejen og støvsuge gulvet grundigt. Tilføje en kop hvid eddike til en spand med varmt sæbevand, og bruge en svamp til at spotte rengøre gulvtæppet ved at skrubbe i små cirkler. Skyl område med en ren klud eller svamp dyppet i rent vand. Vær omhyggelig med ikke at mætte gulvtæppet. Placere en ventilator i nærheden til at hjælpe det tørre hurtigere og åbne døre og vinduer for luftstrømmen. Når tæppet er helt tørt, vakuum igen at fnug det sikkerhedskopiere.

Pet lugt i polstrede møbler

Fjerne alle pude dækker og sørg for at læse brugsanvisningen til rengøring og pleje. Hvis dækker er maskinvaskes, kaste dem ind i vaskemaskinen og tilføje en kop hvid eddike til skylning. Luft tørring virker bedst for at undgå faldende, så hænge dem uden for hvis du kan, for at lade solen gøre arbejdet for dig. I mellemtiden, drys bagepulver over skum del af puden og Gentag i 30 minutter på den modsatte side. Vakuum op eller børste væk bagepulver når du er færdig.

Bland en løsning i varmt sæbevand vand og hvid eddike i lige dele i en sprayflaske, og let tåge møbler. Det kan hjælpe for at benytte en duftende opvaskesæbe som Mrs Meyers for at hjælpe counter eddike lugt. Det vil gå væk når det tørrer, men det er stadig ikke behageligt når man skal rense med det. Fungerer løsningen i fibrene forsigtigt, og placere en ventilator i nærheden til at hjælpe det tørre.

Pet lugt i gardiner

Mens de fleste gardiner kan tages til at blive vasket, kan andre skal være tørre renset, så sørg for at læse og følge producentens anvisninger. Tilføje en scoop af bagepulver til vask eller en kop hvid eddike til skylning, men ikke begge. De reagerer ikke godt på hinanden og kan forårsage en rod. Hænge gardiner uden for at tørre.

Hvis de ikke kan vaskes og en tur til renserier ikke er praktisk, tage gardinerne ned og drys bagepulver på dem. Forlade dem natten over før børstning bagepulver væk. For en hurtig løsning, holde et stof genopfriskningskursus såsom Febreze handy. Febreze er sikkert at bruge omkring katte og hunde, men ikke i nærheden af fugle.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com