Hvordan man bruger træer til at forhindre Erosion

October 9

Hvordan man bruger træer til at forhindre Erosion

Erosion forårsaget af vind og vand kan fratage jord af anvendelige muldlag over tid, at skabe en golde ørken stand til at opretholde plantevækst. Om det påvirker en græsplæne eller en afgrøde felt, er erosion ødelæggende for delstatens nytten, med den jord at tage år at gendanne. Forebyggelse af erosion kan afværge disse effekter, men. Med korrekt positionering, kan træer bevare jorden, holder både vind og vand på bay og afværge erosive katastrofe.

Instruktioner

•Undersøg stykket jord, som du planlægger at beskytte for de områder, der er mest modtagelige for erosion. Søg især for strækninger af åbne arealer hvor der er ingen vind blokke nuværende, såsom bygninger, eller for store skrånende arealer.

•Undersøg området for tegn på tidligere erosion. Bare pletter af jord uden planteliv, nedløbsrør kører på tværs af din ejendom, eller bunker af jord og snavs i bunden af skråninger af bakkerne er tydelige tegn.

•Plant træer i hele den ulejlighed tilbøjelige åbne områder at begge hold jorden intakt og læhegn, der forhindre vind fra blæse væk muldlag. Bruge træer, der er mindst 5 fod højt at yde øjeblikkelig beskyttelse af jordbunden. Bruge en skovl til at grave huller til dine træer, der er tre gange diameteren af træets rodklump og dyb nok, så når du indstiller roden i hullet overfladen er selv med den tidligere overflade linje omkring træstamme. Lidt spredt rødderne derefter placere rødderne i hullet. Dække med snavs, vand indtil fugtig og derefter placere en 2-tommer lag af muld over rodsystemet begynder 6 inches fra stammen. Placer træerne, så de er lige langt nok fra hinanden til at vokse til fuld størrelse uden at forstyrre hinanden.

•Plant træer omkring hele ejendommen for at oprette en sekundær læhegn lag. Denne trægrænsen, mens ikke så effektiv som direkte indgriben i de erosion-udsatte områder, stadig hjælper ved at bryde vindstødene som de når frem til din ejendom, mindske mængden af vind, som træerne i området faktiske erosion har til ansigt.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com