Dock byggevejledninger

October 9

Dock byggevejledninger

Boat docks giver ikke kun et sted at binde din båd og tør adgang til båden, de giver også et sted at sidde og nyde en vand udsigt. Dockingstation kan stå alene eller flyder på overfladen af vandet. Underliggende jordbundsforhold, samt typiske udsving i vandstanden afgøre, hvilken type af dock passer bedst til din situation. I almindelighed, er fritstående docks mere stabile, mens flydende docks gå sammen hurtigere, og automatisk tilpasse sig stigende og faldende vand. Konstruktion er den samme for begge typer af dock.

Instruktioner

•Indstil dock størrelse. Mange mennesker vælger at foretage en gangbro fra kysten i dybere vand og derefter udvide dock for at give ekstra plads til at komme ind og ud af en båd, eller for blot at slappe af. Dybde og svingende vandstand afgøre, hvor langt gangbroen skal strækker sig fra kysten.

•Build gangbro. For en 12' lang, 4' lang gangbro, sted tre 12' længder af behandlede tømmer parallelt med hinanden på jorden. Søm eller skrue en 4' bord til enderne af de jævnt fordelte tre lange brædder. Følg samme fremgangsmåde i anden enden af de lange brædder. Søm eller skrue 4' lange gulvbrædder til denne ramme. Husk at give et lille hul mellem gulvbrædder så vandet kan løbe igennem.

•Build afsnittet ende. Læg bestyrelser i formen og størrelsen af den platform, du ønsker i slutningen af din dock. Følg samme procedure som gangbro til ramme og dække dette afsnit. Sørg for at have støtte nævn mindst hver 16" for at give et stabilt underlag for gulvbrædder.

•Indstil støtte stillinger. Spring dette trin, hvis du planlægger at bygge en Flydedok. Køb metal eller tunge træ indlæg, der er lang nok til at udvide gennem vandet for enden af din dock og hvile på bunden. Hvis bunden ikke kan støtte stillingerne, vil du være bedre tjent med en Flydedok. Sæt konkrete placering med beslag, stillinger kan glide ind i hjørnerne og vedhæfte dock til støtte stillinger.

•Indstil hvor meget opdrift har brug for din dock, og Vedhæft styrofoam blokke. Spring dette trin, hvis du planlægger at bygge en fritstående dock. Formoder du er benytter pres behandlet træ, beregne hvor meget opdrift, du har brug for, figur hvor mange kvadratfod af dock du har, og at multiplicere antallet af 31. Dette giver antallet af pounds af flydemidler behov. Følg producentens installationsvejledning til at fastgøre opdrift.

•Finish dock. Vedhæfte gangbroen til kysten ved at knytte det til placering på kysten. Fastgør de to eller flere sektioner sammen med øjet bolte skrues ind i hver side med en metal bar mellem dem. Dette giver mulighed for sektioner til at bevæge sig uafhængigt af hinanden og gør det lettere at trække dock på tørt land om vinteren.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com