Er jern VVS rør dårlige?

October 9

Er jern VVS rør dårlige?

Selv om mange boliger VVS systemer stadig bruge støbejern VVS, synes det mere bygherrerne flytter væk fra det og mod PVC rør i stedet. Mens støbejern har nogle ulemper, er det ikke nødvendigvis dårligt. Der er nogle situationer, hvor støbejern rør kan være en bedre løsning.

Korrosion

Hovedårsagen bag erstatter støbejern symptomer, bortset fra omkostninger, er, at det ikke er resistente over for ætsende materialer. Hvis pH-niveau inde i røret falder til under 4.3, kan indre af rørene ruste. I de fleste kloak distrikter, har intet med en pH-værdi under 5 dog formodes at være dumpet ned afløb eller tilladt i kloaksystemer. Støbejern kræver behandling hvis placeret i jorde, der er stærkt basisk, men i USA, der er par jord, der er ætsende støbejern. Plastrør bruges ofte, hvis jord udgør et problem for støbejern rør, men disse kan blive beskadiget af syrer, opløsningsmidler og olieprodukter. Væsker over 160 grader Fahrenheit kan også beskadige PVC eller ABS rør men er ikke et problem for jern systemer.

Holdbarhed

Støbejern rør anvendes i stedet for PVC i anlæg hvor vægt er en faktor. Ifølge støbejern jord rør Institute, kan et jern rør 4 inches i diameter støtte omkring 4,877 pounds per lineær fod. Det er også meget stiv, så det ikke bøje under belastning. Plast kan bøje, selv om lidt, og dette kan blokere strømmen og lægge pres på din VVS leddene. For at installere plastrør, skal bygherrer overholde en standard skyttegrav bredde, sengetøj krav og jordpakning priser. Dette er ikke nødvendigt med støbejern, så i situationer hvor plastrør standarder ikke kan opfyldes, jern rør er et alternativ.

Quiet

Støbejern rør er ofte fundet i kommercielle og high-end boliger VVS-systemer. Disse områder bruge støbejern trods de høje omkostninger, fordi det er stille. Dens tæthed gør det muligt at lukke munden på lyden af vand bevæger sig gennem, og gummipakninger, at tilslutte rørene yderligere reducere vibrationer. I kommercielle VVS er dette vigtigt, fordi virksomhedsejere ikke ønsker kunder eller klienter høre de indre funktioner i bygningen hver gang de er på stedet.

Udvidelse og sammentrækning

Støbejern bruges ofte i stedet for ABS eller PVC til jord rør, fordi det har en lav grad af udvidelse og sammentrækning. AB & I støberiet cites jerns ekspansion og sammentrækning satser på ca 1/4 tommer pr. 50 fødder rør, med en temperaturudsving på 70 grader Fahrenheit. Dette er næsten lig med den af beton og stål. Plastrør kan udvide mere end 2 inches og kræver ekspansionsled for kørsler af mere end 30 fod. Ekspansionsled kræves ikke for jern jord rørsystemer.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com