Kan noget være levende i min centrale klimaanlæg tilbagevenden?

March 9

Centrale klimaanlæg registrene ligger typisk på de udvendige vægge af dit hjem, og luften returnere ventilationsåbninger på indersiden vægge. Denne konfiguration gør det muligt for den afkølede luft på omkredsen af værelser til at skubbe den varme luft allerede i rummet til centeret hvor det er derefter tvunget til tilbagevenden ventilationskanaler. Disse ventilationskanaler er ofte mørke og varme, hvilket gør et ideelt hjem for en lang række skadedyr, herunder rotter, mus og insekter.

Insekter

Centrale air condition air afkast giver en ideel skjulested for en lang række insekter. edderkopper, houseflies eller støvmider, men de ofte ikke er bemærket, fordi de ikke udgør et problem, indtil populationer bliver betydelig. Bed bugs og lopper kan også skjule i tilbagevenden lufthuller, især hvis du har et stort angreb. Dog ikke de typisk forbliver i ventilationshullerne systemet for lange perioder, foretrækker tæpper og sengetøj, som er normalt i nærheden af en vært så at de kan indgå. Hvis du bemærker en pludselig stigning i edderkopper eller fluer omkring dit hjem, kan rengøring dine kanaler og udluftning systemer bidrage til at udrydde problemet.

Mus

Mus kan nemt indtaste dit hjem. De kan klatre lodrette overflader og kan presse gennem huller så lille som en fjerdedel tomme i diameter. Én gang inde, to mus er i stand til at producere tusindvis af afkom, fordi mus reproducere året rundt og en kvinde kan blive gravid med et nyt kuld, mens det forrige kuld er stadig sygepleje. Når der ingen rovdyr såsom fugle, mus befolkninger blive store og de vil invadere hver plads, der er gæstfrie til dem, herunder din aircondition ventilationskanaler. Fordi din air conditioner tilbagevenden lufthuller bære varm luft udenfor, kan mus blive tiltrukket af denne varme. Så længe nok mad er nærliggende at fodre dem, kan mus indlejre inde.

Rotter, egern og jordegern

Mens rotter ikke producere så mange afkom som mus, de foretrækker at leve indendørs og kan blive et problem, fordi de tilpasses næsten ethvert miljø. Rotter, samt frække jordegern og egern, kan gøre, deres vej inde i dit hjem gennem huller eller åbninger er blevet så lille som en halv tomme bred langs tagskægget, skorstene, windows eller i din foundation. Én gang inde, kan de reden i din aircondition tilbagevenden ventilationskanaler. Egern og jordegern er mindre tilbøjelige til at leve i en besatte bygning, men det er ikke umuligt at finde en rede i aftræk systemet efter en sæson i brug.

Udryddelse

Forgiftning kan ikke anbefales at fjerne dyr, der lever inde i din tilbagevenden lufthuller. Hvis de dør i et område, der ikke er tilgængelig, medføre deres rådnende organer lugt problemer og potentielle sundhedsrisici. Hvis du har mistanke om, at insekter eller dyr lever inde i aircondition aftræk systemet, bør det renses for at fjerne problemet. Den bedste metode til rengøring din aircondition vent system er at hyre en ekspert, der vil have specialiseret udstyr, der kan rense alle områder af dit system. Eksperter har også adgang til kemikalier, der kan dræbe forurenende stoffer, såsom skimmel.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com