Sådan kontrolleres perlator i en Pfister vandhane

October 9

Pfister fremstiller en komplet serie af køkkenvask vandhaner til køkken og bad. Ligesom enhver anden hane bruge Pfister vandhaner en perlator i slutningen af tuden. Perlator hjælper filtrere sediment fra de vigtigste vandlinjen. Hvis du oplever et fald i vandtryk, kan det tid til at tjekke perlator i din Pfister vandhane. Over tid, sedimentet hober sig op og begynder at blokere passager gennem perlator. Dette kræver som regel dig med at rense perlator mekanismen.

Instruktioner

•Twist Pfister hane belufter hætten mod uret med fingrene. Nogle Pfister vandhane beluftere sikker på indersiden af tuden, og har to små hak på den udvendige kant af beluftningsanordningen. Indsætte en lille flad-skruetrækker eller en skilling i hakkene og drej perlator mod uret for fjernelse.

•Drej den åbne ende af belufter på hovedet ned i din hånd, og giver mulighed for vaskemaskine og mixer til at komme ud af beluftningsanordningen. Inspicere huller på mixer til sediment.

•Soak mixer i en 50/50 opløsning af eddike og vand i 20 minutter. Sæt en tandstik i mixer huller til at bryde op nogen sediment. Børste mixer med en tandbørste og skyl den grundigt.

•Sæt mixer i selve perlator med hullerne mixer peger nedad. Placér vaskemaskinen over mixeren, og geninstallere perlator til Pfister hane, indtil det er hånd stramt.

Tips & advarsler

  • Nogle beluftere har flere dele indeni end andre. Sted hver del i en linje på en flad overflade som du tegne dem og geninstallere dem i samme bestille du fjerne dem.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com