Tall røde busket blomster

October 9

At finde planter til at definere specifikke områder i haven og passer med farveskemaet er en løbende akkord for gartnere hvert år. Typisk er høje planter udpeget en plet i haven for at danne baggrunden. Buskede planter fungere som fyldstoffer til åbne vidder. At vælge planter med begge egenskaber giver en gartner mulighed for at tilføje dybde og dimension til deres have. Mange sorter af høje, røde buskede planter er stauder.

Bee Balm

Bee balm (Monarda didyma) er en staude blomstrende med et stort udvalg af kultivarer. Bee balm er en art af plante fra Lamiaceae familie og hjemmehørende i de østlige regioner i Nordamerika. Denne busket plante vokser til højder af 2 til 4 fod, med duftende grønne blade med en mellemlang spredning af 3 fødder. Bladene har en oval form med 3 - 6-tommer lang tandede kanter og bittesmå hår på overfladen. Hele sommeren lang, bee balm blomster med høje røde blomster, at spire fra plantens sammenklumpning dannelse. Blomstrer form i rørformede blomster 2 til 3 inches i længden. Bee balm trives i fuld sol med delvis skygge i løbet af dagen. Denne lange blomstrende staude kræver god dræning, fugtig jord. Bee balm planten tiltrækker bestøvere som bier, sommerfugle og kolibrier ind i haven, så godt.

Cardinal Flower

Cardinal flower (Lobelia cardinalis L) er en urteagtige flerårig plante hjemmehørende i vådområder, vandløb og sumpe. Denne høj busket plante stammer i USA. Cardinal flower udvikler sig til en 3 - 6 fod høj plante med store, prangende røde blomster. Blomstrer starte spirende i slutningen af foråret og fortsætte indtil midten af efteråret, danner på 8-tommer lys grøn terminal pigge. Tre nederste kronblade og to øverste kronblade, der rager fra en base rørform disse røde blomstrer. Cardinal flower løvfældende bladene ligner mørke grønne spidse lanser. Denne urt plante nyder en vifte af lys fra Sol til skygge, og har brug for våd til fugtig jord. I naturen lokker cardinal flower kolibrier for at bestøve blomsterne.

Pagode blomst

Pagode blomst (Clerodendron paniculatum) tilhører familien Verbenaceae og er en oprindelige plante til Sydøstasien. Denne urteagtige flerårig modnes i en 4 - 6 fod høj plante med en spredning af 2 til 3 fødder. Blade af pagode blomst er en løvfældende til semi-stedsegrønne, med æg formet blade i en medium eller mørk grøn nuance. Groft tekstureret duftende blade er 12 inches i diameter og takkede kanter. Denne høje, busket plante blomstrer i midten af sommeren, og fortsætter med blomstrende gennem fall. Blomsterne udvikler sig i klynger af talrige store prangende blomster i en rød nuance. Pagode blomst kan lide delvis til fuld sol og fugtig jord.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com