Tips om glasdøren & vindue belægninger

March 9

Tips om glasdøren & vindue belægninger

Skydedøre glasdøre og store vinduer bringe en masse lys ind i ethvert hjem, at gøre rum vises mere åbne og luftige, men de kan også gøre hjem ser ufærdige, når de er efterladt nøgne. Brug udsmykning tips på glas dør og vindue belægninger til at oprette et stilfuldt look, der ikke ofrer naturligt lys eller brugbar døråbninger.

Luksuriøse tekstiler

Giv dine vinduer og glasdøre et elegant udseende med luksuriøse, rige tekstiler. Vælge fløjl, silke, damask, selv ruskind eller pels til at tilføje et stænk af farve og blødhed til enhver vindue behandling. Bolte af stof er tilgængelige via speciale stof og håndværk butikker, som tilbyder tekstiler i en række forskellige teksturer, farver og mønstre. Købe en længde af stof ca dobbelt så lang som bredden af vinduet, bundt det i en lang rulle og fastgøre den på de øverste hjørner af vinduet. Behandlingen er simpel, men rigdommen af stoffet vil gøre det ser dyrt og godt udformet.

Lamelgardiner

Længe Lamelgardiner gøre en praktisk, holdbart dækker for glasskydedøre. Lamelgardiner er placeret på et spor, så du kan trække dem væk fra døren efter behag. Blinde kan også åbnes for at lade i lyset eller lukket om natten til beskyttelse af personlige oplysninger. Lamelgardiner er lavet i alle størrelser fra en række forskellige materialer, som træ eller farvede plastik. Bære temaet i hele huset, og tilføje Lamelgardiner til windows samt at give alle de vindue og dør belægninger et sammenhængende udseende.

Gardin paneler

Vedhæfte lang gardinstænger ovenfor skydedøre glasdøre og vinduer til at hænge lange gardin paneler. Gulv-længde gardiner kan tilføje en masse farve og tekstur til ethvert rum og nemt bundet tilbage eller trukket tilbage for at give naturligt lys indenfor. Når skydedøre glasdøre er i brug, skal du bruge tiebacks for at trække lange, flydende gardiner ud af vejen. Gardiner bør hænge 1 til 2 inches væk fra gulvet til at forhindre træk og hjælpe dem med at forblive clean, selvom de kræver regelmæssig hvidvaskning af naturlige hår og støv, der hober sig op over tid.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com