Økologiske tagmaterialer

October 10

Uanset om du bygger et nyt hjem eller for at udskifte et beskadiget tag, tilbyder dagens marked dig et udvalg af økologiske tagmaterialer at vælge imellem. Grøn Tagdækning produkter er holdbare, attraktive og overkommelige. Din bedste mulighed vil afhænge af strukturen af dit hjem og sæsonbestemt overvejelser.

Genanvendt helvedesild

Den grønneste mulighed er genanvendt helvedesild lavet af genvundet plast, gummi eller træ fiber affaldsprodukter. Disse helvedesild er holdbare og attraktive, og nogle er genanvendeligt så godt.

Skifer og lerklinker

Et skifer tag kan sidste et hundrede år. Skifer og ler er naturlige materialer, der er meget holdbare og miljøvenlige. Det er også muligt at finde bjærget skifer og ler tagsten.

Metal tagdækning

Metal tagdækning er holdbart, brandsikre, kan vare op til 50 år og kan genbruges ved slutningen af sit liv. I sne klimaer tillade metaltag sne til at glide ned, som forhindrer dannelsen af ice dæmninger.

Gummi helvedesild

Gummi helvedesild er lavet af genbrugte stål-bælte radial dæk. Nogle fordele ved denne genvundne tagmateriale er holdbarhed og evnen til at modstå ekstreme vejrforhold.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com