Hvad til brug for ren rød mursten på et hus

March 10

For at rense mursten effektivt, skal du bruge kemikalier. Disse kemikalier tendens til at være farlige, derfor grundig forberedelse er vigtigt før du udfører en rengøring. Sørg for at du har købt og iført alt sikkerhedsudstyr anbefales, herunder handsker og sikkerhedsbriller. Sørg også for det område, hvor du udfører processen er godt ventileret. Derudover skal du kontrollere du har forsket i de måder til at råde over de kemiske beholdere, når din rengøring er afsluttet, fordi mange af kemikalier, der anvendes i mursten rengøring skal bortskaffes på en speciel måde.

Mursten Installation

Når dine mursten er først installeret, er det vigtigt at sikre, at de er installeret korrekt for at give mulighed for korrekt fremtidige rengøring. Dette kan alle bestemmes ved udseendet af mørtel. Hvis mørtlen er for våd, når den anvendes, vil væggen smurt og udtværet steder. Hvis dette er tilfældet, vil væggen kræve en stor oprydning med forskellige slags kemikalier til at oprette et færdigt look. Anvender kemikalier for at fjerne alle udstrygningspræparater kan misfarve mursten og gøre det skiller sig ud. Også, når Murstenen installeres første gang, det bør dækkes når den er færdig i flere dage for at forhindre fugt ind overfladen af mursten. Fugt vil forårsage en hvid afskalning at vise på ydersiden af mursten, hvilket også vil kræve stor rengøring.

Spand og pensel metode

Der er tre metoder, der anvendes primært til at rense mursten. Disse tre metoder er spand og pensel hånd rengøring, tryk vand rensning og sandblæsning. Spand og pensel metoden er den metode, der næsten alle forsøger først. Tale til producenten af mursten på ydersiden af dit hjem for at vælge den rigtige rengøring løsning. Forberede rengøringsmiddel efter anvisningerne på etiketten. Når løsningen er blevet forberedt korrekt, sættetid området for rengøring med almindeligt vand. Når vandet er blevet anvendt, tage en stiv stålbørste og krat i området fra top til bund, og sørg for at undgå enhver trim eller andre typer af materialer. Du kan endda prøve at fjerne pletter fra nye mursten med bare en simpel blanding af vand og tøjvask vaskemiddel. Ældre mursten kan kræve en blanding af saltsyre. Når området har været skrubbes grundigt med løsningen anses for acceptabelt for jobbet, skyl løsning fra væggen med mere vand. Gøre dette så hurtigt som muligt, fordi en løsning, der er tilbage til at tørre på væggen kan eventuelt oprette flere pletter.

Trykbærende vand

Trykbærende vand er en anden metode til rengøring af nye mursten. Dette kræver særligt udstyr. For at udføre denne type af rengøring du vil ikke kun har brug for udstyr, men du vil også brug for et rengøringsmiddel, der er kompatibel med det udstyr, der anvendes. Før starten, pre Bland rengøring løsning og sætte det ind i højtryksspuling udstyr. Frakke væggen godt med almindeligt vand. Når væggen er blevet mættet, bruge højtryksrenseren til at anvende den rengøringsmiddel. Når området er blevet grundigt belagt med rengøring løsning og pres, skyl væggen med almindeligt vand før løsningen tørrer.

Tør sandblæsning

Endelig kan du bruge en metode, der er kendt som tør sandblæsning. Dette, dog er den dyreste og, hvis ikke udført ordentligt, kan beskadige den mest resterende. Hvis du mener at sandblæsning er den eneste måde at få dine mursten rent, kan det være bedst at forlade rengøring til en professionel. Metoden kræver en masse dyrt udstyr, præcision og sikkerhedsbeklædning. Kun sandblæst hvis du ved hvad du gør.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com