De bedste planter til foring af indkørsel

October 10

De bedste planter til foring af indkørsel

Formålet med front yard landskabspleje er at præsentere en attraktiv ansigt til kvarteret, samt at få gæster sikkert til hoveddøren. Husk disse to mål, når designe, landskabspleje, linjer i indkørslen. Vælge planter, der er tilpasset din region og kræver lidt pleje og vedligeholdelse, så godt.

Holdbarhed

Når du vælger planter til at line en indkørsel, overveje holdbarhed først. Disse planter vil blive udsat for brændstof og snavs, samt is salt om vinteren. De kan selv lide et par mindre uheld med en bil. Stauder og buske du ser i kommercielle beplantninger er ofte gode valg. Disse planter, kendt som "parkeringsplads buske," trives på vanrøgt og misbrug. Overveje japanske spirea, Berberis, day liljer eller pyntegræsser.

Størrelse

Medmindre du har en lang, snoede indkørsel, fungerer små planter, der står mindre end 2 fod høje bedst. Større planter vil blokere hus og hoveddør, som bør være omdrejningspunktet. Længere indkørsler, bruge buske og træer til at ramme visningen eller ved at tilføje attraktive hårdt funktioner, såsom en rock støttemur. Liguster, Buksbom, enebær eller andre stedsegrønne buske ser attraktive plantet massevis langs en lang, bred indkørsel.

Valg af anlæg

Når du vælger planter til at line en indkørsel, Vælg et farveskema og holde sig til det. Et vanvid af mange farvede blomster i forhaven skaber en travl, rodet føler. Bruge stedsegrønne og løvfældende buske som grundlaget for din beplantning, med hvid, pink eller blå blomster som accenter. Jorden covers, såsom lakrids plante, vild ingefær eller vedbend, ser attraktive under buske. Vælge to eller tre forskellige typer af buske, på de fleste, og bruge dem flere gange i hele landskabet. Begrænse antallet af planter skaber ren, enkel linjer og et ensartet udseende.

Overvejelser

Beplantning langs en bred, svungne indkørsel oprette et charmerende, intim føler, men de er overflødige for de fleste byer og forstæder masser. Hvis du har en kort, lige indkørsel, der fører direkte til garagen, vil foring det med planter trække øjet til garageporten og ikke til hoveddøren. Oprette en kurvet seng i stedet at starter på gaden og løber langs indkørslen, buede opad mod hoveddøren og siden af huset. Denne type design skaber bløde, visuelle linjer at ramme huset. Overvej også stilen i dit hjem. Afpudset, bredbladet evergreens er traditionelle anlæg til en formel hjem, mens en kombination af stedsegrønne og løvfældende buske er passende på et moderne masse.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com