Hvordan man bruger en hydraulisk træ Splitter

October 10

Ved hjælp af en hydraulisk træ splitter versus en manuel splitter kan reducere din arbejdstid, men hvis du aldrig har brugt en før der er flere vigtige punkter at huske på, mens der opererer sådan en maskine. Spørgsmål som sikkerhedsforanstaltninger, at vide hvordan en hydraulisk splitter kører, pleje og vedligeholdelse af maskinen før hver brug og hvordan man bruger denne maskine er i almindelighed vigtigt at forstå. At vide disse punkter vil sikre ordentlig maskine brug.

Instruktioner

•Tag på sikkerhed gear før ved hjælp af en hydraulisk træ splitter. På et minimum, bruge beskyttelsesbriller for øjne og stål forstærket arbejde støvler (i tå og skaft) Hvornår opererer den hydrauliske splitter. I nogle tilfælde skal du bære høreværn og en hård hat, afhængig af størrelsen og kompleksiteten af træ opdele opgaven.

•Sæt maskine på en flad, plan overflade, og sikkert det på plads, så de ikke vil rulle eller flytte på grund af den konstante vibrationer genereret af motoren. Når parkering maskinen, være opmærksom på, at objekter, såsom træ splinter og knaster, lejlighedsvis smidt under den opsplitning proces - især ved kløvning løvtræ. Vær forsigtig, når picking et område og undgå parkering maskinen i nærheden af mennesker, vinduer, swimmingpools og picnic-borde. Være bevidste om de høje lyde genereret.

•Kontrollér benzin tank af maskinen til at være sikker på, at det er fyldt med nok benzin til at gøre arbejdet. Normalt højere lønklasse benzin (91 oktan og ovenfor) leverer bedre ydeevne for mindre 4-takts motorer (typen normalt monteret på træ splittere). Kontrol oliestanden i motoren efter topping off gastank. Brug producentens anbefalede mængde og kvalitet af motorolie (normalt mellem nummertegn på motor olie oliepinden).

•Kontrollér, at hydrauliske væske inde drevet stempel til at sikre, at den har nok væske, opererer sikkert. De fleste kørsel stempler har et syn vindue. Hvis du kan se den hydrauliske væske, har det nok. At holde disse væsker genopfyldt sikrer maskine ydeevne.

•Tag nogen logger på transport af maskinen (hvor logs gå mens bliver delt). Sæt chokeren på motoren. Indstil gashåndtaget til "start" eller "køre" position til at starte maskinen. Gør det muligt at køre i flere minutter, derefter reducere chokeren, indtil maskinen kører problemfrit.

•Indstil gashåndtaget til positionen "fuld" eller "Kør". Lægge en log ind splitter fast mod opsplitning hovedet (modsat drevet stempel). Juster log med opdelingen hovedet for at opdele log ned i midten af dens diameter. Flip stempel afbryderen eller løftestang til "on" position. Dette aktiverer den hydrauliske pumpe og får væsketryk bygning inden for drevet stempel. Holde dine hænder væk fra log på alle tidspunkter, mens stemplet drives langsomt ind i loggen.

•Se kile eller "modregning" kniven, der faktisk trænger ind i skoven. Dette er placeret på den modsatte ende af maskinen fra drevet stempel. Når logfilen har været helt igennem kile (kniv), trække styrearm tilbage til "off" position til at hente drevet stempel til sin retraced holdning. Loggen for delt bør falde til jorden på begge sider af maskinen.

•Sæt split logger tilbage ind hvis de skal blive delt igen. Hvis ikke, opdele en ny log. Når du er færdig, trække kørsel stempel til fuldt lukket stilling og slukke maskinen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com