Hvorfor en propan Tank banke eller Ping?

October 10

Propan er syntetisk, oliebaserede brændstoffer bruges til magten en bred vifte af husholdnings- og personlige elementer og tilbyder bekvemmeligheden af opbevaring i sin egen container, en tank eller en cylinder, som regel i flydende tilstand. Forbrugeroplysning om propan grundlæggende kan resultere i mere sikker opbevaring af brændstof.

Funktioner og funktionsfejl

Simple vendinger hjælpe brugerne med at forstå, hvordan en propan tank fungerer og forklare de lyde, at angiver en fejl. En defekt ventil kan forårsage ændringer i temperatur og tryk af blandingen af luft og propan resulterer i en særskilt high-pitch lyd kendt som en banke eller en ping.

Propan Tank dele

Propan tanke har specifikke dele, såsom farve og fabrikanten navneskilte, føderalt regulerede for forbrugernes sikkerhed. Forskellige ventiler flytte propan og luft rundt i akvariet og tillade eksterne frigivelse af gas. Forskellige sporvidder vise oplysninger såsom pres og tank volumen.

Propan kemi

Ved ca 10 grader under frysepunktet vand, propan begynder at koge og bliver til en gas. Dampene er farveløs og lugtfri, så de fleste propan virksomheder omfatter et tilsætningsstof for at advare brugere af farlige udslip.

Antændende propan

Propan volumen stiger i tæthed, det falder i temperatur. En specifik forholdet mellem propangas blandet med luften producerer brandfarlige dampe, der producerer energi.

Lyd indikatorer

En high-pitch pinge støj eller banke lyd er en indikator for en ujævn blanding af propan og luft inde i tanken, som følge af dampe frigivet hurtigere end luften rejser. En defekt ventil kan er normalt årsagen og repareres af producenten eller erstattet med en ny del.

Pinge vs banke

En ping lyd er en tidlig indikator for en lidt ujævn kombination af gas og luft inde i en tank. En fuld-blæst banke lyd indikerer et mere alvorligt problem og fortsatte banker kan forårsage skader på selve tanken.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com