Container havearbejde for nordvendte grøntsager

October 11

Container havearbejde giver vegetabilske gartnere mere fleksibilitet med hensyn til voksende sæson og plads, med mulighed for at sætte veggies på en veranda eller terrasse, eller selv indendørs. Veggies kræver yderligere overvejelser hvis de er at trives i Potter, selv, herunder rigtige jord, vand, ernæring og lys eksponering. Selvom nordvendte steder kan tilbyde den rette belysning til grøntsager, skal gartnere give de andre krav til succesfuld vækst.

Grøntsager i Potter

Grøntsager kan trives i krukker og beholdere, men har brug for containere, der tilbyder nok værelse og balance. Vælg tunge ler, sten eller plastic Potter, der har afløbshuller og holder mindst 3 til 5 gallon af jord for grøntsager. Alle Potter skal være mindst 6 inches høj give veggies plads nok til rodvækst.

Jord

Vegetabilske planter kræver dyb, rig og støttende jord i haven, og har et endnu mere krævende behov for rige jord i potter. Brug en blanding af pottemuld og organisk kompost for at plante potteplanter veggies, for at sikre ikke kun dræning og ernæring, men også fugt fastholdelse. Omfatter langsom frigivelse starter eller 14-14-14 gødning ved plantning.

Beliggenhed

Grøntsager kan er bedst med fuld sol hele dagen, og ikke blomstre eller bære så meget frugt i fuld eller delvis skygge. Nordvendte steder bør få solen alle dag og tilbyder gode grøntsager voksende betingelser. Sørg for, at dit websted får beskyttelse fra tørring vind i løbet af sommeren og eventuelle barske vejrforhold i efteråret eller vinteren.

Vedligeholdelse

Grøntsager i containere vokse i en begrænset miljø med hensyn til plads og ernæring, og kan ikke leve af solskin alene. Vand grøntsager hver dag for at bevare fugt og holde de vegetabilske rødder fra udtørring. Ohio State University udvidelse anbefaler fodring potteplanter grøntsager en gang en ugen startende fra deres første blomstrer, ved hjælp af vandopløselige 20-20-20 eller 15-30-15 gødning.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com