Min balje afløb ikke vil holde åbent

October 11

På mange badekar modeller styrer et håndtag på forsiden af karret, lige under vandhanen, pop-up afløb prop. Når du trækker op på håndtaget, en kobling, der er tilsluttet det falder en vægt på en fjederbelastet håndtag, og håndtaget tvinger proppen op. Skubbe på håndtaget løfter vægten, og proppen fjedre lukket. Når proppen ikke gå og afløbet forbliver lukket, er problemet normalt en misadjusted eller brudt kobling. Du kan rette eller erstatte det ved at fjerne håndtaget.

Instruktioner

•Træk proppen op manuelt at tømme karret. Du kan have til at arbejde en skruetrækker under læben og lirke det op.

•Løsn håndtaget dækning på forsiden af karret med en slot skruetrækker. Træk dækslet mod dig og koblingen vil komme med det. Trække hele koblingen. Det består af en U-formet bøjle, der er knyttet til håndtaget, og en gevindstangen på enden som er knyttet en vægt. Der er en tilpasning møtrik på stangen.

•Lengthen sammenkobling af dreje tilpasning møtrik et par omgange mod uret med en slip-lås tang. Hvis skruen er tæret og vil ikke slå let, spray smøremiddel på det og vente et par minutter, og derefter prøve at slå det igen. Spray smøremiddel på gevindstangen til Sørg for at det glider nemt i hullet i bunden af beslaget.

•Udskift koblingen hvis nogen del af det er bøjet eller brækket, eller hvis er så tæret at stangen er sammenvokset til beslaget.

•Tab kobling tilbage ind i hul og skrue på dækpladen. Træk håndtaget op og kontrollere, at afløb forbliver åben. Hvis det ikke sker, fjerne koblingen og forlænge den lidt mere.

•Sæt en lille vaseline på slutningen af skruetrækker og sprede det rundt i håndtaget, hvor det opfylder dækslet plade til at holde i håndtaget smurt og mekanisme fungerer korrekt.

Tips & advarsler

  • Hvis proppen ikke vil blive lukket, prop rocker arm eller foråret muligvis justering. Du kan ofte trækker ud prop og rocker arm fra afløbet åbning, men hvis du ikke kan, kan du skal adskille rør under karret til at ordne det.
  • Hår oprustning i afløbet kan forstyrre driften af proppen. Hvis du har mistanke om dette problem, træk proppen og rengør afløbet med et stempel eller en VVS slange.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com