Sådan at fortælle om Vinyl fliser har asbest

October 11

Sådan at fortælle om Vinyl fliser har asbest

Asbest vinyl floor fliser udgør en sundhedsfare. Fibrene af forstyrret mineral asbest kan indtaste luften og skade dem der ånde dem i. Ifølge Miljøstyrelsen udgør asbestholdige gulvfliser ikke en sundhedsrisiko hvis de er i god stand og uforstyrret. Du kan desuden reducerer risikoen for negative sundhedsvirkninger af forsegling eller dækker fliserne. Producenterne tilføjet asbest til vinyl fliser mellem 1920erne og 1970s at øge deres styrke og modstandsdygtighed over for ild. Generelt, en boligejer kan ikke fortælle bare ved at kigge på en flise om det indeholder asbest. Asbest påvisning kræver en professionel laboratorietest.

Instruktioner

•Tag på en respirator og engangs handsker og hvis tilgængelige, lokalisere den vinyl gulvbelægning emballage. Emballagen kan oplyse, at flisen indeholder asbest. Hvis emballagen er ikke tilgængelig eller ikke oplyse om flisen indeholder asbest, fortsætte med trinene nedenfor.

•Tilføj 1 teskefuld mild sæbe til 1 kvart vand i en sprayflaske og ryste. Spray område skal testes med løsningen.

•Klippe en stikprøve fra fliser omkring en halv tomme bred og høj. Nævnes lim eller mastiks, i prøven. Prøven anbringes i en lufttæt beholder, såsom en tyk plasticpose.

•Spray område igen med den løsning og tørre det tørt med et stykke køkkenrulle. Dække området stikprøven med gaffatape. Send prøven med posten til en asbest-test laboratorium.

Tips & advarsler

  • Dække eller forsegle vinyl fliser, som du har mistanke om indeholder asbest. Men hvis du ønsker at remodel i en måde, der vil forstyrre flisen, bekræfte, at det har asbest gennem en test. Leje en professionel til at fjerne enhver forurenet flise.
  • Asbest er kendt for at forårsage kræft hos mennesker udsat for dens fibre. Altid bære en respirator og handsker når du håndterer flisen, der kan indeholde asbest. Ikke sand eller anvende enhver slibende pres på vinyl fliser, der kan indeholde asbest.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com