Avondale Redbud træplantning Tips

October 11

Avondale Redbud træplantning Tips

Avondale sort af kinesiske redbud er en lille løvfældende træ eller busk,hagler fra Auckland, New Zealand, byen af Avondale. Sig idræt en overflod af dyb cerise pink blomster i foråret, der minder om kirsebærblomster på nøgne grene og derefter unfurls dybt grønne skinnende blade og frø bælg. Avondale bør plantes i det tidlige forår og er hårdfør i USDA zoner 6 selvom 9, trives i fuld sol til halvskygge engagementer.

Træ placering & plantning

Du kan plante et Avondale redbud som en enhed træ, understory træ eller en blomstrende hæk. Enten måde, Vælg et websted, der planter eller planter vil passe. Deres moden dimensioner kan nå 10 fod i højde med en spredning på op til 15 fod. Redbud trives i fuld sol til delvis daglige skygge engagementer nemt tolererer op til fire timer af skygge dagligt med lidt faldende bloom ydeevne over dette beløb. Forberede en plantning hul dobbelt så bred som Avondale børnehave container eller rodklump. Skub rodklump ud af container på sin side og placere i hullet, så det sætter på den samme plantning dybde eller lidt over niveauet var i børnehave pot. Hvis træet er rullede og indpakket, sæt toppen af bolden rodniveauet med jorden. Hvis planten var indpakket i syntetisk vævet stof, altid fjerne den. Hvis dens indpakket i jute eller andre nedbrydeligt materiale, kan det være flåede tilbage fra sider men venstre på basis af rodklumpen. Tilbage fylde omkring rodklump med fjernet jord og tryk omkring rodklumpen at skjule nogen luftlommer, som kan have dannet. Gøre en voldgrav mindst 2 inches høj med de resterende jord langs omkredsen af hullet eller drypvanding linje. Fyld voldgraven med vand flere gange tillader vand at passere helt ned mellem fyldninger. Fastsætte et lag af strimlet bark eller nål barkflis at bevare jordfugtighed og holde ukrudt fra spiring.

Jord, vand & fodring præferencer

Avondale, ligesom alle redbuds, foretrækker en rig, veldrænet jord ændret med kompost eller vel alderen gødning. De accepterer en bred vifte af jordens pH-værdi, men de har tendens til at udføre bedst i mere basisk jordbund med en pH-værdi på eller over 7,5. Hvis du har en sur jord, kan du ændre det naturligt for at hæve pH-værdien ved at anvende jorden eller tilhugget kalk. At øge jordens pH-værdi af et punkt i en mellemlang lerede jord, indtil i 50 pounds af landbrugs lime eller fine chips anvendes når ureagødning indkørsler. Redbuds kræver konstant fugtig jord, men klare ikke sig godt i konstant oversvømmet jord. Altid vand omkring rodklump godt i efteråret før jorden fryser for at reducere vinter tørkestress. Feed hver forår med en høj kvalitet, vandopløselige, afbalanceret gødning, efter fabrikantens specifikationer. Du kan anvende en langsom frigivelse formel engang i foråret eller anvende en hurtigt virkende formel og tilføje et andet program i sensommeren.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com