Sådan Buff brænde markerer Off flisegulve

March 15

Sådan Buff brænde markerer Off flisegulve

Keramisk tile Gulvbelægning er god at have i et køkken eller badeværelse, fordi det er holdbart og let at rengøre. Men selv den mest forsigtige person kan ved et uheld brænde flisen. Hvis flisen er brændt og ikke bare farvet, får man buff pletten ud. Slibemidler kan permanent kedelige fliser, så du skal være omhyggelig. Bruger stadig hårdere slibemidler, kan du prøve disse trin for at få en brænde ud.

Instruktioner

•Prøv blegning pletten først. Gnid pletten med en rengøring rag og ufortyndet blegemiddel

•Anvend en blid væske slibende som blød krat med blegemiddel hvis pletten ikke forsvinder. Sætte nogle af flydende direkte på pletten og vent gnid et par minutter til at lade det trække i, derefter det forsigtigt med en klud.

•Flyt til tandpasta og en gammel tandbørste hvis pletten er der stadig. Gnid nogle tandpasta på pletten og lad det sidde i et par minutter og derefter krat det forsigtigt med en tandbørste. Pletten skulle forsvinde eller blive betydeligt lettere.

•Prøv bagepulver hvis tandpasta ikke virker. Drys bagepulver på pletten, gnid det forsigtigt med en våd tandbørste, og lad det sidde. Buff det forsigtigt igen indtil pletten er væk.

•Brug et fint slibemiddel pulver hvis pletten er dyb. Drys pulveret på pletten og derefter gnid det forsigtigt med en våd tandbørste. Lad pulveret sidde på pletten i et par minutter, derefter forsigtigt buff det igen med tandbørsten.

Tips & advarsler

  • Hvis du kender det selskab, der installeres flise, kontakt det for råd om at fjerne brænde pletter før du prøver at gøre det selv. Hvis du foretager en kedelig spot på flise og det er grimme, overveje at bruge flise polsk for at bringe tilbage glans.
  • Modstå fristelsen til at skrubbe pletten hård. Du kan sløve eller ridse flisen permanent. Vær sikker på at buff kun på pletten og ikke området omkring det at begå et større sted.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com