Hvordan til at plante oliventræer

October 11

Hvordan til at plante oliventræer

Siden oldtiden, er blevet plantet oliventræer til at bære frugt, producere fine træ, oliven blade og indirekte, olivenolie. Velholdt træer vil producere disse varer op til flere hundrede år. Kystnære klimaforhold og kalkholdig jordbund giver de bedste betingelser for oliventræ vækst og sundhed.

Instruktioner

Hvordan til at plante oliventræer

Dyrknings oliven træer og, hvis forholdene i dit område er befordrende for vokser denne type af træ, kontakte lokale havecentre og køb på internettet for at bestille et ungt træ.

•Spread 3 cu fødder af godt rådnet husdyrgødning over en ca 9 af 9 fods område på skovrejsning site.

•Spread op til 5 pounds af trace mineralsk støv som Azomite over det samme område, 9 af 9 fod.

Kortindgangsdør en lokal gødning selskab eller en afdeling i landbrug repræsentant hvis du ikke kender pH i jorden, hvor er du plantning oliven. Den ideelle pH er 7,0 til 8,0. Lime kan tilføjes med gødning og mineralsk støv som nødvendig for at nå dette niveau.

•Dig et område, der er tilstrækkeligt for de unge størrelse. Plant træet på den samme dybde, det var i sin oprindelige pot. Niveau område med en hakke.

•Mulch området omkring ca 5 fødder fra træets base med grove halm til at spare på vandet, cool jorden og hindrer Ukrudts-vækst. Vand træet, men ikke til det punkt, at det er vandlidende; overskydende vand udgør en trussel mod sundhed og produktivitet af et oliventræ.

Tips & advarsler

  • Når du fjerner den oliven ungt træ fra sin pot, være omhyggelig med ikke at forstyrre rødderne. Beskytte din oliventræ mod insekter, dyr og frost efter behov i din region.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com