Omkostninger til udbedring en revnet etage i et hus

October 11

En krakket etage i et hus kan være et resultat af flere forskellige problemer. Gulvet revner kan danne fordi afregning af husets fundament eller opgivelsen af emner på gulvet, for eksempel. Omkostninger til udbedring en revnet etage i et hus kan variere meget, fordi gulvet reparation afhænger af en række faktorer.

Gulvbelægning Type

Type af gulve der kræver reparation er en af de største faktorer ved afgørelsen af, hvor meget det koster for at reparere en revnet gulv. En beton eller cement gulv, for eksempel, kan være udfyldt med nivellering sammensatte eller cement lappe, hvilke sætter op på gulvets overflade og kræver ingen yderligere belægninger. Gulvbelægning typer fliser og klinker, kræver imidlertid yderligere reparation eller udskiftning. Generelt, jo dyrere det oprindelige gulv skriver, jo højere reparation omkostninger.

Størrelse

En anden vigtig faktor i omkostningerne til gulvet reparation er størrelsen af den knæk, der danner i gulvbelægningen. En større knæk kræver flere materialer, som øger omkostningerne ved reparation. En revne, der kører kun 1-2 inches kan koste næsten ingenting at reparere, mens omkostningerne for en revne, der løber hele vejen på tværs af et gulv kan tilføje hurtigt. Når du forsøger at anslå omkostninger til udbedring en revnet gulv, antage, at prisen går op i forhold til størrelsen af knæk.

Erstat eller reparation

Overveje at reparere et stykke af gulve i stedet for at erstatte det, som udgifter til reparation vil være lavere end omkostningerne ved udskiftning af planker eller fliser. At have sidesten materialer fra den oprindelige gulvbelægning job også væsentligt nedsætter omkostninger. For en revnet flisegulv, for eksempel, kan du generelt reparere små overflade revner eller skår i hjørnerne af fliserne. På den anden side bør fliser brudt igennem midten normalt udskiftes.

Omkostninger

På grund af de varierende udgifter til gulve, og de varierende reparation strategier, kan udgifter til reparation af en revnet etage i et hus variere fra bare et par dollars til hundredvis af dollars, helt afhængig gulvbelægning typen og omfanget af skaderne. En lille beholder med udjævning sammensatte til at fastsætte en beton eller cement gulv, for eksempel, kører under $10, mens hårdttræ Gulvbelægning kan koste $10 eller mere pr. planke. Så varierer omkostningerne til at lave en lang revne i beton og en lang revne, der går gennem fem hårdttræ gulv planker betydeligt.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com