Betydningen af beskæring en Grapevine

October 11

Betydningen af beskæring en Grapevine

En lang række grapevine arter og sorter er tilgængelige og dyrket i USA. Klima dikterer hvilken drue vokser bedst hvor: europæiske druer (Vitis vinifiera) vokser i mild-vinteren regioner med varme, tørre somre. Amerikanske fox druer (V. labrusca) er mere kolde hårdføre planter. Scuppernongs eller bull druer (V. rotundifolia) er bedst i et klima med milde vintre og varme, fugtige somre. Disse vinstokke er vokset i årtusinder uden hjælp fra manden. Men gennem århundreder af dyrkning, landmænd indså, at sundhed og frugt produktiviteten af vinstokke øget når beskæring vedligeholdelse blev udført.

Grapevine Basics

Alle druer er sol-elskende planter. Uden rigelig sollys, kan ikke bladene producere så mange kulhydrater i fotosyntese og dermed vokse samt eller oprette så mange blomster og efterfølgende frugter. Hvis en grapevine bliver en overfyldt krat eller virvar, nuancer det selv begrænse sin egen vitalitet og produktivitet. Vinstokke også blomstre og bære frugt på år gamle træ: vinstokkene, der voksede og modnet af den forrige efterår. Anlægget vil overleve hvis vinterkulden dræber det tilbage til rødderne og det vil forynge i foråret, men ingen blomster eller frugter forekommer på det aktuelle år vining stængler.

Beskæring værdi

Beskæring en grapevine maksimerer plads i en have samtidig at fremme den bedste vækst vane og betingelser for at øge blomstring og frugtsætning. Druerne er uddannet til at vokse på espalier. Dette system sikrer, at planterne har fremragende eksponering for sollys og luft cirkulation. Beskæring vinstokke styrer, hvor meget blade og stængel vækst opstår, at mindske bekymringerne af skygge selv. Beskæring også fjerner døde eller syge stokke, forbedre anlæggets samlede vitalitet. At reducere mængden af år gamle træ på vinstokke også styrer antallet og kvaliteten af frugt produceret. De færre frugter, der er venstre at udvikle, jo større hver drue bliver og jo bedre smag og sukker indhold. For meget beskæring begrænser antallet af frugt til høst. Det er en videnskabelig art, balancere behovet for at beskære med maksimere produktionen af fremragende enkelte frugtsmag og størrelse.

Beskæring metoder

De to mest udbredte grapevine beskæring metoder omtales som sukkerrør eller spur. Enten kan være ansat på druer, men visse arter eller sorter af druer udføre bedre--i blomst og frugt produktion--hvis én metode anvendes. Men nogle druetyper trives, hvis enten metoden anvendes. Plante planteskoler og litteratur, herunder plante labels, afsløre hvilken beskæring metode er bedst for hver sort, grapevine. Sukkerrør og spur beskæring teknikker adskiller sig i antallet af knopper bevaret på årige vin Stokke. Spur beskæring er en enklere metode, især for uerfarne gartnere.

Timing overvejelser

Det bedste tidspunkt at foretage beskæring på vinstokke er når de er i dvale, lige før planterne naturligt begynder at spire nye vækst i foråret. Døde, ødelagte eller vildfarne stilke kan beskæres enhver tid af året. Store årlige beskæring vedligeholdelse gjort meget sent om vinteren giver mulighed at fjerne enhver dødt væv som følge af kolde temperaturer denne vinter. De golde stængler også give dig en uhindret udsigt over grapevine's forgrening struktur og placering af knopper.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com