Sådan skærpe en kolde mejsel

October 12

Sådan skærpe en kolde mejsel

Kolde mejsel stammer sit navn, fordi det bruges primært til at arbejde uopvarmet metalkomponenter. De er typisk lavet af sekskant-formede eller ottekant formet behandlet stål stænger. Ene ende er tilspidset og formet og formalet til at indeholde en passende skarp skærkant. Anden enden er fladt med lidt affasede kanter til at modstå gentagen hammer slag. Den hele kolde mejsel er varmebehandlet for styrke, så den endelige slibning af skærpet forkant udføres. Specifikke skæring vinkel af vingen er relateret til den type af metal mejslen der skal bruges ved. Skarphed en kolde mejsel er ikke en hård opgave, og, hvis det gøres efter behov, vil holde mejslen i brugbar stand i mange år.

Instruktioner

•Tag på øjenbeskyttelse. Sørg for din slibning hjulet har en metal-habil hjulet installeret, og er af en bøde eller meget fine bedømmelse. Tænde slibeskiven til den langsomste indstilling mulige. Holde mejslen i dine hænder, så vil du kunne holde skære slutningen af mejslen mod vinkelsliberen på en komfortabel måde.

•Maintain en behagelig stilling, derefter anvende forkant med kolde mejsel til side af den slibeskiven. Der er to målsætninger skal opfyldes, som det er gjort. Det første mål er ikke at lade skære slutningen af mejslen blive overophedet, da dette vil svække det væsentligt. Det andet mål er at udvikle en jævn, skarp kant.

•Maintain en 45-graders vinkel mellem de slibeskiven og forkant med kolde mejsel. Mere eller mindre er vinkel tilladte, hvis thats hvordan mejslen i første omgang blev jorden. Forsøge at kopiere fabrik trummerum ved at flytte mejsel frem og tilbage vandret på tværs af slibning hjulet ansigt, med vinklen af kontakt holdt konstant.

•Tag mejsel fra hjulet ofte så at overdreven varme ikke opbygge. Holde kontrol ansigt i mejslen, indtil du ser det er har en ny kant, glat og skarp. Den nye kant bør nøje replikere fabrikken kanten, når du er færdig.

•Hold flytter mejslen i hele ansigtet af slibning hjulet på en 45-graders (eller fabrikken replikeret) graders vinkel. Fjerne og anvende mejsel ende til hjulet, som er nødvendige for at producere den glatte skarpe ende som ønsket. Slukke slibeskiven når færdig og tørre ned mejslen med en tør klud, som indeholder et par dråber af lys smøreolie.

Tips & advarsler

  • Korrekt opretholdelse af skæret af en kolde mejsel er et sikkerhedsproblem. Kedelige eller tilhugget kanter vil forhindre vellykket mejsel nedskæringer at gjort, forårsager mejsel til at glide eller dias i stedet for at skære renlig. Dette skaber en risiko for skade, der kan undgås. Mejsler bør holdes jævnt jorden og skarpe.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com