Ressourcer for elektrisk sikkerhed

October 12

Ressourcer for elektrisk sikkerhed

Elektrisk sikkerhed er et emne, der vedrører alle, der bruger elektricitet, især i tilfælde af en nødsituation som en storm eller kraft outage. Forkert brug af elektriske apparater og udstyr kan forårsage brand i de hjem og kropslige skader, forklarer den amerikanske brand Administration hjemmeside. Mange ressourcer til rådighed i udskrive, online og i-person er tilgængelige for forbrugerne for information og uddannelse om elektrisk sikkerhed.

Produkt skær

Tags og instruktions hæfter på elektriske apparater tilbyde sikkerhedsoplysninger for disse produkter. Forbrugerne bør være særligt opmærksomme på disse skær og Læs dem før du bruger apparatet, da disse ressourcer giver oplysninger om sikker anvendelse, opbevaring og vedligeholdelse af varen. Ifølge den amerikanske brand Administration hjemmeside, misbrug eller dårlig vedligeholdelse af elektriske ledninger, er stik og udgange førende årsager til brandene i hjemmet. Læsning tag eller instruktions hæfte fra producenten kan hjælpe mindske risikoen for skader eller skader til hjemmet, når du bruger en elektrisk apparat.

Underwriters Laboratories

Underwriters Laboratories hjemmeside, www.safetyathome.com, tilbud hjem elektrisk sikkerhedsoplysninger for familier. Hjemmesiden tilbyder forebyggelse tips samt rådgive for virksomhed gør det selv-projekter. I øvrigt byder hjemmesiden sikkerhedsforskrifter for bestemte populationer af mennesker, såsom college studerende bor i sovesale eller ældre bor alene, som disse grupper af mennesker er ofte af særlig interesse for farer såsom overbelastning en forlængerledning eller snuble over en ledning, der kunne medføre en skade eller en brand. Sikkerhed på hjem hjemmeside tilbyder også spil og aktiviteter for forældre med små børn at lære dem om elektrisk sikkerhed at gøre.

Elselskaber

Utility virksomheder, der leverer el til private hjem og virksomheder fungerer som en anden ressource for information om elektrisk sikkerhed. Nogle virksomheder, såsom American Electric Power, tilbyder download-stand oplysninger på deres hjemmesider for forbrugerne at læse om elektrisk sikkerhed i hjemmet og på de omkringliggende ejendomme. Derudover give elektriske firmawebsteder oplysninger om hvad man skal gøre i tilfælde af en nødsituation som en blackout til forebyggelse af personskader og skader i hjemmet. Elektriske selskaber tilbyder også i person uddannelse til grupper såsom skoler eller ældre borgere.

OSHA

Occupational Safety and Health Administration (OSHA) er et agentur under den føderale regering, der giver oplysninger om elektrisk sikkerhed og andre emner til arbejdsgivere og arbejdstagere. OSHA rådgiver om vedligeholdelse af bygninger, såsom udskiftning af sikringer og brugen af groundfault kredsløb interrupters (GFCIs). Førstehjælp information til spørgsmål såsom elektriske stød, elektriske brandsår og personlige værnemidler er også tilgængelig på websiten. Derudover OSHA rådgiver om hvad de skal gøre i tilfælde af en elektrisk brand, herunder vedligeholdelse af ildslukkere og hvornår og hvordan at uddanne medarbejdere om at reagere på en elektrisk brand.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com