Du Deadhead blomster på Moss Rose planter?

October 12

Du Deadhead blomster på Moss Rose planter?

Moss rose planter er medlemmer af familien Portulak, en gruppe af frodig saftige blomst forsynet med planter i stand til overlevende varme og tørke. Den mest betydningsfulde ornamentale landskab arter er Portulaca Grandiflora, en art, der har været avlet og dyrket for at sikre vellykket blomstrer byder på en række forskellige farver fra lyserød til rød til lavendel og white. Denne lavtvoksende plante bliver skvattet i meget varmt vejr, så gartnere shear tilbage brugt blomster til at afskrække såning. Denne praksis, en form for deadheading, ikke kun forhindrer uønskede udbredelse, men tilskynder nye blomst vækst.

Deadheading

En blomst beskæring teknik hvor brugt blomster er klemt ud deres resterende knopper, tilskynder deadheading, genvækst og fortsatte blomstrer i hele vækstsæsonen. Sådanne blomster som stedmoderblomster, salvia, zinnia og mos rose fordel deadheading mens andre blomstrende planter som impatiens ikke.

Bruger

Moss rose bruges som et groundcover i varme klimaer. Da planten er lavt voksende, frodige og kræver lidt kunstvanding, gartnere synes det virker godt på områder normalt ikke velegnet til græsplæner--som skråninger og hårdt vand regioner. Ekstremt varme tolerant, planten vil ikke trives i cool betingelser eller områder, der er våde eller lider af dårlig dræning. Moss rose gengiver via frø, stiklinger og rod vækst gør det en meget nem plante at dyrke. Blomsterne er små, farverige og en ekstra ornament til plantens lille rød-kantet green blade. Selv når blomster ikke er produktiv er anlægget stadig æstetisk gavnlige. Klipning af blomsterne til at fremme ny vækst gør ikke anlæg mindre tiltalende i landskabet.

Sorter

De tidligste moss rose planter voksede i regionen pampas i Sydamerika. Disse saftige planter var godt tilpasset til køligt og tørt bjergområde og høj ørken områder. Desværre, blomsterne kun blomstrede natten eller tidligt om aftenen. Nittende århundrede havefolk lykkedes opdrættet planten så at sorter blomstrer i dag hele dagen og hele vækstsæsonen--maj til September. Sådanne sorter som Calypso og Sundance udbytte dobbelte blomster der vises rose-lignende dermed give planten har mos rose moniker.

Overvejelser

Moss rose vokser som en årlig i kølige klimaer og som en staude i varme områder såsom USA Gulf Coast regionen. Planten er hårdfør i hele USA. Selvom gartnere shear tilbage stilke for at fremme blomstring, bør de i kolde områder undgå deadheading i efteråret, som denne praksis forstyrrer plantens selvstændige såning evner. I varme områder gartnere undgå deadheading i efteråret, da dette formindsker plantens evne til at hærde for køligere vejr. Foruroligende frø hoveder på dette tidspunkt også mindsker lokale fugle fødevareforsyning.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com