Baseboard varme indstillinger

March 17

Baseboard varme indstillinger

Baseboard ovne er små varme enheder installeret langs bunden af væggene for at opvarme et rum. De er designet til at opvarme hvert værelse individuelt og er typisk kontrolleret af en termostat i hvert værelse. Da luften i ovnen varmes, stiger det ind i stuen. Køligere luft er derefter trukket ind i bunden af ovnen skal opvarmes igen. Baseboard varmeapparater fungerer normalt bedst når placeret under windows. Der er en håndfuld af muligheder når det kommer til baseboard varmeapparater.

Elektrisk

Elektrisk baseboard varmelegemer er almindelige i husholdninger og kontorbygninger. De indeholder typisk elvarme elementer, der er dækket med metal rør. Rørene strække længden af baseboard varme boliger. Kabler inde i enheden varm luft og skubbe det ud når det har nået den ønskede temperatur. Elektrisk baseboard varmeapparater kører normalt på 240 volt. I de koldere måneder er det klogt ikke at slukke enhver baseboard varmeapparater helt fordi rørene har potentiale til at fryse.

Varmt vand

Også kaldet hydronic sokler, bruges varmt vand baseboard varmeapparater vand, der er opvarmet af en kedel og derefter distribueres til baseboard enheder i hvert værelse. Da det varme vand er kanaliseret gennem et rørsystem, er koldt vand sendt tilbage til kedlen skal re opvarmet og sendes igen. Varmt vand sokler er ideelt anvendes med radiant gulv, hvor varmerør køre under gulvet. Denne type baseboard system er ofte tilsat som bygningen bliver bygget, som det kan være en kompleks opgave efter VVS er blevet installeret.

Solar

Solar baseboard varmeapparater bruge energien fra solen til at indfange varme og send det til baseboard enheder i hvert værelse. En grundlæggende solar baseboard system omfatter sol vand opkøber, varmt vand, rør til distribution og baseboard enheder. Som vand, der er blevet sendt til baseboards begynder at køle, sendes det tilbage til solfangeren skal re opvarmet. Der er også mere involverede solar systemer, der bruger en tank, der kan blive opvarmet med El samt solens stråler. Dette sikrer, at der er altid varmt vand skal sendes selv på overskyede dage.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com