Sådan Care for en Mini Chrysanthemum plante

October 12

Mini chrysanthemum planter, eller "mums," er tilgængelig i en bred vifte af sorter som Mother Theresa, Diana, Mini dronning og Rangoli. Deres blooms spænder fra rød, hvid, pink, gul og violet. På grund af deres lille statur, mange gartnere plante dem i containere eller holde dem som stueplanter. Når de vokser dem udendørs, er det vigtigt at enten winterize deres containere eller bringe dem til vinteren. Deres lille stængler holder ikke med frost og barske betingelser.

Instruktioner

•Vælge et område af din værftet, der modtager mindst seks timer af sollys og har godt afdrypning jord. Mini chrysanthemum blomstrer er lydhør over for korte dage og lange nætter; derfor ikke plante dem i nærheden af enhver natten lys som gadebelysning.

•Conduct jord pH tester på jorden. Krysantemum kræver en pH vifte omkring 6,5. Købe jord pH testkit fra din lokale county udvidelse kontor. Grave en 6-tomme hul og indsamle jordprøver. Mail prøver til laboratoriet noteret på sættet. Når resultaterne returneres, skal du tilsætte kalk til sure jord eller svovl til basisk jord som fastlagt af jord test. Plantning krysantemum i en pH-værdi uden for deres rækkevidde vil resultere i usunde planter.

•Pick en gang i det tidlige forår til at plante mini krysantemum. Grave huller to gange størrelsen af deres root bolde og 18 inches fra hinanden. Krysantemum har brug for masser af luftcirkulation til at reducere risikoen for svampesygdomme. Pack jord stramt omkring dem til at reducere luft lommer.

•Spread muld rundt i området og vand grundigt. Bruge en velafbalanceret gødning i vækstsæsonen.

•Pinch off tips indtil juni at tilskynde efterår blomstrer. Winterize blomsterbede, hvis du bor i et koldt område ved at sprede en 4-tommer lag af muld. Holde jorden fugtig indtil den første frost.

Tips & advarsler

  • Dyrke krysantemum fra frø af såningen dem to måneder før den første frost.
  • Undgå over vanding krysantemum ved at røre den øverste jord for at sikre, at det er tørt i mellem vandingerne.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com