Forsigtigt at slippe af med et Bat

October 13

Forsigtigt at slippe af med et Bat

At slippe af med et bat, der er begyndt at roost indendørs behøver ikke at være svært eller umenneskelige. Én måde at blidt slippe af med et bat uden at skade det kaldes "udelukkelse." Udstødelse tager hensyn til begge folk at slippe af med bat og bat selv velvære. Der anvendes ingen gift eller andre skadelige kemikalier.

Forberedelse

Vente til slutningen af August eller begyndelsen af September til at udføre udelukkelse. Venter indtil denne tid tillader enhver bat afkom at udvikle til det punkt, hvor de er i stand til at flygte på egen hånd. Hvis unge flagermus ikke er i stand til at flygte, kan de omkommer indendørs, forårsager potentielle sundhedsrisici for boligejer. Identificere flugt peg flagermus bruger hver aften. Hvis der er flere punkter, escape, forsegle alle undtagen én med caulk.

Opsættes Netting

Købe en maske netto (1/4-inch mesh eller mindre) på et hjem forbedring butik. Ved hjælp af negle eller gaffatape, sikre netting over ydersiden af udgangsstedet. Kun sikre toppen og siderne af nettet, forlader bunden af nettet usikker og hængende omkring en fod under bunden af udgangsstedet. Sørg for at gøre dette i løbet af dagen, når flagermus i søvn.

Udstødelse

Observere exit punkt i løbet af aftenen for at sikre, at bat eller flagermus har forladt hjemmet. Hvis du er usikker på hvor mange flagermus er til stede i hjemmet, forlade netting op for to eller tre dage. Flagermus vil ikke kunne genindtræde hjem via åbningen i bunden af nettet.

Lukke udgangsstedet

Efter flagermus har forladt hjemmet, tage ned netting og forsegle udgangsstedet bruge caulk. Da flagermus - i modsætning til andre gnavere--ikke gnave, kan du bruge nogen form for caulk.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com