Tørke Tolerant bunddække planter

October 13

Tørke Tolerant bunddække planter

Jorden dækker tjene et særligt formål i haven eller gården. De kan fylde en nøgen plet i blomsterbedet med blade eller blomster eller træde i stedet for græs og fjerne akkord for slåning. Tørke tolerant jorden dækker fjerne hyppig vanding og spare tid, penge og værdifulde ressourcer.

Krybende Liriope

Krybende liriope (Liriope spicata), en græs-lignende bunddække til halvskygge til fuld skygge områder, vokser fra jordstængler og spreder sig i klumper. Den når en højde på 8 til 12 inches og bredde på 6 til 12 inches. Denne evergreen plante breder sig en moderat til hurtig vækst. Den fine, mørke-grøn blade er strop-lignende form med en længde på 18 inches og drej bronze-grøn i vintermånederne. Det producerer hvide blomster om sommeren, at henvende sig til en blåsort berrylike frugt, en fødekilde for fugle. Denne tørke-tolerante plante vokser bedst i USDA plante hårdførhed zoner 4 til 9. Plante hårdførhed refererer til den laveste temperatur som en plante kan overleve.

Golden Creeper

Golden slyngplante (Ernodea littoralis), en south Florida indfødte jorden dække langs kysten, producerer små, lys grøn, saftige blade med lyse røde stængler. De Rosa hvide rørformede blomster vises det meste af året og drej til gyldne bær. Den når en højde på 1 til 3 fødder. En meget tørke tolerant plante, den vokser i fuld sol som en evergreen. Golden slyngplante er også salt tolerant og usædvanligt, at forebygge jorderosion. Det gør dobbelt told som en prydplante i landskabet.

Krybende timian

Krybende timian kræver ingen vedligeholdelse og er en duftende, tørke tolerant bunddække til gården eller haven sengen. Timian kræver fuld sol og trives i tørre forhold og dårlig jord. De tørre betingelser hjælpe det at vokse hurtigere, og den dårlige jord gør det muligt at øge aromatisk olieproduktion resulterer i en stærkt duftende plante. Krybende timian gør ikke godt i høj luftfugtighed regioner. Det er bedst egnet til USDA frosthårdførhed zoner 2 til 10. 'Lyserød Ripple «, en timian kultivar, producerer en lemony duft og en overflod af lyserøde blomster. Det vokser flad med 18 tommer løv, der ligger i en mat. Krybende timian passer godt med brosten, cascading over blok vægge og i blomsterbede. Bør du tilfældigvis til at træde på snigende tid, det frigiver sine duftende duft.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com