Husholdningernes planter, der vokser Under fluorescerende lys

October 13

Hvor godt planterne vokser under visse lys, afhænger af kvaliteten af lyset og typen anlæg. Kvalitet af lys afhænger af farven på lyset bølger det udsender. Kunstigt lys, såsom at give ved at vokse lyser, kan efterligne sollys hovedegenskaber ved at medtage mange forskellige farver af lysbølger, men ikke alle er nødvendig for at planter til at vokse. Blå lys bølger alene, den vigtigste type udsendes af fluorescerende lys, understøtter væksten af løv og med held kan anvendes til at dyrke mange forskellige slags potteplanter.

Lav-lys anlæg

Potteplanter, der behøver kun et lavt niveau af lys for at vokse godt kan drage fordel af næsten enhver form for en fluorescerende lys opsætning. Disse planter skal ikke placeres for tæt på lysene, og vil være i stand til at trives selvom Lysstoflamper er flere fødder fra dem. Sansevieria trifasciata, også kendt som "Svigermor tungen" for sit spidse, snoet vækst er et eksempel på en hårdfør plante, der trives i lave niveauer af lys og vil blomstre, hvis der dyrkes i et fluorescerende lys.

Bright-lys anlæg

Nogle houseplants kræver meget lys for at kunne vokse godt, men i mange tilfælde er det ligegyldigt, hvad kilden til lyset er. Bladgrøntsager grønne stueplanter, der har brug for en masse lys vil trives hvis fluorescerende lys er placeret tæt på dem, omkring 4 til 6 inches væk. Denne afstand giver ikke kun den krævede kvalitet af lys, men også intensiteten eller lysstyrken, at nogle planter kræver. Dracaena marginata kan vokse ganske stor, op til 12 fod høj, under fluorescerende lys, men skal sørges for at justere højden på lys som planten vokser.

Køkken planter

Mange slags urter kan dyrkes under fluorescerende lys til brug i køkkenet. Så længe lyset er holdt inden for et par inches af toppen af planterne, behandler kulinariske som pebermynte, oregano, persille og timian vokser hurtigt og nemt på en køkken hylde med en to-pære fluorescerende lys armatur suspenderet direkte over dem. Urterne bør enten være trimmet for at bevare samme højde eller Armaturet skal hæves, som planterne vokser. Det er også vigtigt at vælge urter, der vokser til omkring samme størrelse, så belysning er jævnt fordelt over alle planterne.

Hængende planter

Planter, der vokser i kurve, bagud over kanten, kan være dyrket med held med en lys stativ placeret umiddelbart over planterne. Lyset kan enten være en del af kurv, fastgjort til væggen eller loftet, eller det kan placeres i en gulvlampe stativ, der er rettet mod anlægget. Kompakt fluorescerende pærer fungerer godt for denne type af arrangement, og sådanne planter som "Krybende Charlie" og "Vandrende jøde" vil trives der.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com