Instruktioner for en Sunpentown 22499 damp moppe

October 13

Damp mopper ligesom Sunpentown 22499 oprette damp, der er beregnet til at desinficere og rense uden brug af skrappe kemikalier, der kan forværre allergier og være skadeligt for dit helbred. Damp moppe er markedsført som sikker at bruge på alle hårde overflader og kommer med to rektangulære quiltet rengøring pads og en shaggy duster. Inkluderet puder og duster er aftageligt for regelmæssig rengøring i din vaskemaskine og tørretumbler. Sunpentown damp moppe kan sættes i enhver typisk husholdningsbrug outlet, tager få øjeblikke at varme op og skabe damp.

Instruktioner

•Vacuum gulv overfladen for at fjerne alle støv, hår og affaldsmateriale.

•Sæt, en af den rektangulære, quiltet rengøring pads, der kommer med en moppe til mop stick.

•Fyld mop reservoir tank med vand fra hanen og stik den damp moppe til elektriske plug-in. Give moppen et par minutter til at varme og producere damp.

•MOP på gulvet i en frem og tilbage bevægelse for at aktivere komponenten dampende. Start opsamlingsoverførslen i det fjerneste hjørne af rummet fra døren og moppe din vej til døren, at undgå at træde på nyligt mopped gulvarealet.

•Fjern den rektangulære quiltet rengøring pad når gulvet er færdig og moppen er blevet frakoblet. Vask klud pad i vaskemaskinen og tør grundigt for at forberede næste rengøring. Til damp moppe bruger en forseglet hårdttræ gulv eller laminat, inkluderet shaggy duster pad i stedet for den quiltet rengøring pad.

Tips & advarsler

  • Til gulve med hårde pletter eller resistente snavs, pre spray på steder med en generel alle formål gulv renere. Desuden være parat til at moppe langsomt og gå over den samme sted et par gange, aktivere komponenten dampende at løsne stærkt tilsmudsede områder. Flip puden, hvis overfladen bliver alt for beskidt til at undgå at skubbe snavs i stedet for at fjerne den. For meget beskidte job, mop en del af gulvet, derefter skifte quiltet rengøring pad og bruge den anden pad, der kommer med damp moppe til at afslutte jobbet.
  • Mens Sunpentown damp moppe er markedsført som sikkert for alle hårde overflade rengøring, bør damper mops typisk anvendes på befæstede arealer kun. Trægulv eller laminatgulve skal bruge kun shaggy duster pad til at undgå at få for meget fugt på træets overflade. Kontakt producenten hårdttræ gulv for at sikre, at damp moppen er sikkert at bruge til at rengøre overfladen. Desuden være opmærksom på, at dampen kommer ud af moppen kan brænde, hvis det kommer i direkte kontakt med huden. Når tilsluttet, rør ikke mop hoved.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com