Farver af elektriske ledninger i et hus

October 13

Farver af elektriske ledninger i et hus

Beskæftiger sig med din egen elektrisk reparationer i dit hjem sparer du penge fra at ansætte en elektriker, men du skal være forsigtig, når ledninger for at undgå skade, brand eller eksplosion. Elektriske ledninger er farvekodede for at hjælpe dig vide, hvilke ledninger er de mest farlige og for at identificere hvilken en du skal bruge til din opgave.

Sort

Sorte ledninger bruges til at angive varme. De generelt køre direkte til en stikkontakt for at fodre den elektricitet. Sorte ledninger bør aldrig bruges som en neutral eller jordet forbindelse.

Rød

Røde ledninger ligner sorte ledninger og angive varme. I en 220-volt installation er den anden hot wire typisk rød. Det er også bruges som et ben til at forbinde elementer såsom loft fans eller wire røgalarmer.

Blå og gul

Blå og gule ledninger er også varme. Blå ledninger er den tredje eller fjerde wire i en switch. En gul ledning fungerer også som et ben til lys, ventilation i loftet og switche.

Grøn og kobber

Grøn og kobber ledninger bruges kun til jordforbindelse. En grøn og kobber ledning skal altid være forbundet til enten et apparat eller samledåsen og ikke til noget andet.

Hvid og grå

En hvid eller grå ledning angiver en neutral ledning forbindelse som angivet af den amerikanske National elektriske kode.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com