Typer af Gran buske med buede kufferter

October 13

Slægten af rødgran (Picea spp.), et stedsegrønt træ eller en busk i fyrretræ familie (Pinaceae), består af omkring 40 arter. De grædende sorter af rødgran har længe fejer grene og buede kufferter, og medmindre uddannet ellers krybe lav til jorden eller langs strukturer. Ejerkrav forhindrer stammen fra buede og vride, men denne unikke voksende stil gør for en attraktiv accent i landskabet. Ifølge "Conifer hjørne, en offentliggørelse af Michigan State University, de yndefulde kurver af de grædende graner giver en blødgørende effekt til en ellers mere regelmæssig landskab.

Grædende serbisk Gran

En af de mere usædvanlige udseende graner, den grædende serbisk Gran (Picea omorika "Pendula Bruns") vil henlede opmærksomhed i haven. Dette Gran stammen og grene twist og kurve til at danne et spir at nå op til 30 fod høje. På grund af den snoede voksende vane, er sølvfarvede-grønne på undersiden af nålene afsløret, at skabe en fantastisk skærm. Vokse grædende serbisk Gran i USDA hårdførhed zoner 4 til 8 i fuld sol. Denne Busk er tørke-tolerante når etableret.

Grædende Blue Spruce

"Pendula" (Picea pungens "Pendula"), også kendt som Colorado fikse og grædende blå Gran, når omkring 1 til 2 fod i højde med en spredning på omkring 10 fod når tilbage til kurven langs jorden. Denne stedsegrønne dværg med sin blå-nåle når kun 6 fod høje hvis satset. Det foretrækker veldrænet jord i fuld sol men vil tåle let skygge i USDA hårdførhed zoner 3 til 7.

Grædende rødgran

Ifølge University of Arkansas er rødgran en af de mest populære graner i Amerika. Dværg, grædende rødgran "Pendula" (Picea abies "Pendula") kan være uddannet til at vokse oprejst med stammen og grenene hængende ned eller venstre til slange langs jorden. Denne kultivar bærer lyse pink kegler i foråret. Denne langsomt voksende busk er hårdfør i USDA zoner 2 til 8. Unstaked, det kan nå 3 fod høje men spredes til 10 fod bred i delvis til fuld sol.

Bird's Nest Gran

En anden grædende række Gran, "Nidiformis" (Picea abies "Nidiformis"), vokser i form af en gravhøj med en depression på toppen, sande sin fælles navn--bird's nest Gran. Krumning af stammen er skjult i sin tætte løv, og da pines ikke tager venligt til beskæring, bird's nest Gran er bedst værdsat for sin kompakthed, der gør den god til tucking i mellem træer eller klipper, at dens grædende grene kan spill over. Det er ofte brugt som en foundation plante. Denne langsomt voksende busk når omkring 2 fod høj og 10 fod bred efter 10 år. Sin lysegrønne nåle, der er hjorte-resistente. Bird's nest spruce trives i fuld sol i United States Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 3 til 7.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com