Hvor stor en japansk lilla træ vokse?

October 13

Hvor stor en japansk lilla træ vokse?

Den japanske lilla træ (Syringa reticulata) er en slægt af syren (Syringa L.) og et medlem af familien oliven (udbredt).

Identifikation

Betragtes som en stor busk eller et lille træ, er den japanske lilla træ (Syringa reticulata) svarende til en lilla bush, bortset fra at det har en bredere kuffert og typisk vokser til en højde på 20-30 fod, med en baldakin strækker så bred som 25 fødder.

Plantning plads

Den eneste type af syren, der opnår statur af et træ, USDA siger at relativt minimal forventet højden af en japansk lilla gør det ideelt for plantning i områder i små rum, herunder dem med luftledninger. Sorter af den japanske lilla omfatter elfenben silke, Regent og sommer sne japanske lilla træ.

Overvejelser

Men mens 20 til 30 fod er den gennemsnitlige højde af træ, lilla kan vokse til en mere betydelig andel. "Den største træ i North Dakota er 45 fod høj med en baldakin spredning af 39 fod," rapporter North Dakota State University Department of Agriculture på sin hjemmeside i 2010. Højde og baldakin af den japanske lilla gør den ideel til brug som et læhegn.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com