Sådan Guide til Tæpperens: tæppe Pletfjerning

March 21

Sådan Guide til Tæpperens: tæppe Pletfjerning

Tæppe Pletfjerning er en vigtig del af tæppe rengøring og vedligeholdelse, enten ved hånden eller ved hjælp af et tæppe renere. En række plet fjernelse metoder er skitseret nedenfor:

Instruktioner

•Sprinkle nogle bagning soda over en alkohol eller sodavand spild, og lad det sidde i et par minutter. Bagepulver vil absorbere det spildt væske, trække det fra tæppe fiber. Vakuum væk bagepulver, og derefter bruge et vådt håndklæde til at skamplet væk enhver resterende plet, duppe blidt (ikke skrubbe) i samme retning som den nationale handlingsplan.

•Kontrollér en opløsning af 1 tsk hvid eddike, 1 tsk neutralt rengøringsmiddel (f.eks. Dreft eller Lux) og 4 kopper varmt vand. Brug dette til at slippe af med drikkevarer, mad og pet pletter.Først, vakuum gulvtæppet og derefter bruge en fugtig svamp til at anvende løsningen. Skamplet væk den overskydende væske og lad lufttørre.

•Brug Renseri opløsningsmiddel til at slippe af olie, fedt, voks eller tar pletter. Først, gælde nogle af opløsningsmiddel for et lille område af tæppe til test for farveægthed. Du skal muligvis bruge damp sammen med denne opløsningsmiddel til at slippe af med et stearinlys voks pletten.

•Rengør op mudder, jord eller generel snavs pletter ved hjælp af en mild opløsning af ammoniak. Tillad mudder til tørre, børste det og derefter bruge en fugtig svamp til at anvende ammoniakopløsning. Lad området tørt.

•Tør op vand spild ved hjælp af en hårtørrer. Tørretumbleren på "Varm" og direkte den varme strøm af luft til området vådt på begge sider af tæppet.

•Applicer Renseri opløsningsmiddel og paint remover til at slippe af med læbestift, sko eller møbler polish, maling, farvekridt, emalje og bolden punkt blæk. Du kan erstatte lak fortynder paint remover.

•Få slippe af lim pletter med en ren klud og sprit. Dette kan også bruges til emalje og sko eller møbler pletter. Isopropyhl eller denatureret alkohol kan anvendes.

Tips & advarsler

  • DAB eller DUP pletten fjernelse agent på den farvede spot - aldrig gnide, da dette vil kun gøre pletten større. Arbejde fra yderkanten af pletten i mod centrum.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com