Hvordan man lærer dele af en blomst i børnehaven

October 14

Hvordan man lærer dele af en blomst i børnehaven

Børn lære nogle grundlæggende lektioner i deres børnehave videnskab klasse. Disse grundlæggende er forklaret og studerede i flere detaljer som børn fremskridt til højere lønklasser. Ét koncept børnene undervises i børnehaven er dele af en blomst. Hver blomst har fire hoveddele: rødder, stængel, blade og blomsten selv. Der er flere måder en lærer kan hjælpe et barn master dele af en blomst.

Instruktioner

•Spørg for studerende frivilligt at komme til tavlen og tegner en blomst. Studerende kan ikke omfatte bladene eller rødder, men du kan tilføje dem, når eleven er færdig. Nu bede eleverne såkaldte hver del af blomsten. Studerende kan kender et par dele allerede. Peg på hver del og fortælle studerende hvad det korrekte navn for del er, og få dem til at gentage dem for dig.

•Ansigt udenfor med en have skovl og finde en blomst, du kan grave op. Må ikke bekymre dig, kan du sætte det tilbage, når du er færdig. Grave op blomsten og give hver af studerende en mulighed for at kigge på det. Derefter har de studerende råbe ud hver plante en del navn, som du peger på den. Denne måde studerende får en visuel af en reel blomst.

•Udskrive ud en "blomst dele" regneark og sende den hjem for børn at fuldføre som hjemmearbejde. Gentagelse er, hvordan børn lære når de er i børnehaven.

• Giv eleverne grønne, brune og gule byggeri papir. Muligt for dem at oprette deres egen blomst ved at skære ud hver del ud fra et stykke byggeri papir og indsætte dele sammen. Børn i børnehaven kan har korte opmærksomhed spænder, men de elsker at lave håndværk.

•Teach studerende en grundlæggende opgave for hver del af blomster når studerende har styr på hvilken del er der.

Tips & advarsler

  • Hvis du ikke er tilladt at grave op en blomst, når du befinder dig i skolen, kan du grave en op derhjemme og bringe det med dig. Det er vigtigt, at du får rødderne samt resten af blomsten.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com