Amish naturlige urter

October 14

Selv om Amish ikke afvise moderne medicin, har de udnyttede naturlige urter i år til at behandle deres lidelser, når det er muligt. Naturlige lægeurter er et vigtigt aspekt af Amish kultur, blandt hvis grundsætninger er at leve ud af landet så meget som muligt. Nogle af disse urter bruges af ikke-Amish verden af de samme medicinske årsager, men det er vigtigt at altid konsultere din læge før du bruger urter til at sikre de er sikkert for dig.

Salvie

Salvie er en fælles urt i nutidens kultur, både for sine kulinariske og medicinske anvendelser. Amish har brugt vismand som et middel til nattesved, hedeture og til behandling af overgangsalderen. Sage har også astringerende, antiviral og antiseptiske egenskaber. Amish har brugt det blandet med apple cider eddike og salt til at behandle ondt i halsen. Salvie kan også arbejde som en antiperspirant og til at hjælpe behandle sår.

Red Clover

Amish kvinder har brugt rød kløver, en urt med østrogen egenskaber, under graviditet og til behandling menopausale symptomer. Rødkløver er også en god kilde til calcium, krom, magnesium, niacin, fosfor, kalium, thiamin og vitamin C. Red clover har været brugt som en hoste afhjælpe i Amish børn og anvendes på huden til behandling af psoriasis, eksem og andre udslæt.

Pebermynte

Pebermynte er en populær Amish naturlig urt hjælper lethed galdeblæren smerter, muskelkramper, mavebesvær, opkastning og produktionen af galde. Det har været brugt i årevis af Amish til behandling af menstruationssmerter, og kolik hos børn. Denne urt er bedst indtages via en varm te. Pebermynte blade kan også bruges som en ansigtsvask når dyppet i koldt vand i mindst en time.

Majssilke

Amish-mænd bruger regelmæssigt majssilke som et middel for prostata "overbelastning", ellers kendt som prostatahyperplasi. Det er mest effektiv, når silke, friske eller tørrede, kogt i vand for at lave en medicinsk te. Majssilke har afgiftende, afslappende og vanddrivende egenskaber og er almindeligt anvendt til behandling af infektioner som urethritis. Majssilke bruges også ofte i Amish kultur til at hjælpe behandle sengevædning problemer hos børn.

Velsignede tidsel

Velsignede tidsel, også kendt som hellige eller plettede tidsel, bruges det meste af Amish kvinder. Det hjælper med at behandle menstruationssmerter, kramper og hovedpine. Denne naturlige herb hjælper også med menopausale problemer, ligesom kraftige blødninger og hedeture. Det bidrager også til at fremme bryst mælkeproduktion. Dette er fordi bittere stede i den velsignede tidsel støtte i fordøjelsen, stimulerer leveren og fremprovokere appetit, giver en antimikrobiel ejendom. Derfor er denne naturlige Amish urt også nyttigt for kolik, anoreksi og diarré. I Amish kultur, er velsignede tidsel blevet brugt som en varm te for at lindre feber og hoste hos børn.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com