Det bedste tidspunkt at plante japansk Maples i centrale Texas

October 14

Det bedste tidspunkt at plante japansk Maples i centrale Texas

Japansk ahorn er ganske tolerant klima, jordbundsforhold og solen. På grund af denne fleksibilitet, dette tempereret træ kan vokse med held endda helt ned i Texas med den rette timing og pleje.

Plantning

Japansk røde ahorn frø ikke gemme, så tilså dem direkte i jorden i efteråret. Sørg for de er let dækket med jord. Træer skal plantes i foråret, når faren for frost er forbi.

Jord

Sørg for din jord har en pH-værdi mellem 6.1 og 7.5 at sikre succes i træet. Give en ugentlig hårdt vanding for første år, derefter holde konstant fugtig jord når træet er etableret. Dog vil tillader jord tørre en smule i løbet af vinteren tilskynde rodvækst. Centrale Texas jorden er veldrænet nok ikke kræve et økologisk tilsætningsstof.

Solen

Japanske maples finde dappled skygge ideel, men nyde fuld sol om vinteren. I løbet af sommeren, når temperaturerne rutinemæssigt klatre over 95 grader Fahrenheit, kræver de ekstra skygge og vand. Sommer nat temperaturer kan være for høj for træ til at behandle næringsstoffer i den sydlige del af central Texas.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com