Hvad er årsagerne til revner i en glasfiber Pool?

October 14

Hvis du ønsker en enkel pool, der kræver mindre vedligeholdelse end en gips pool, kan du bruge en glasfiber støbning. Glasfiber pools er også i bassiner, men er lavet af ét stykke, der er beskyttet med en gelcoat, der hjælper med at beskytte mod skader. Hvis du installerer en glasfiber pool, Husk på at mens holdbare er det ikke bevis mod alle revner, og nogle begivenheder vil forårsage pool til knæk, der kræver reparationer.

Strukturelle problemer

Den bedste glasfiber shell kan ikke forhindre problemer med pool struktur. Hvis du bygger din pool på en ujævn overflade, eller over jorden, som til sidst flytter og udvider, puljen vil ikke være i stand til at håndtere de strukturelle ændringer. Hvis din glasfiber pool udvikler lange, dybe revner fra side til side, er dette et tegn på at jorden under din pool har problemer og du bliver nødt til re-installere swimmingpoolen for at løse problemet.

Indvirkning

Mens den gelcoat, som i glasfiber pool bruger er resistente over for mange former for skade, kan det blive beskadiget, især af pludselige indvirkning. Bump og ulykker kan bryde pelsen på et tidspunkt, forårsager en række spider revner at udstråle udad fra området. Disse revner er nemme at reparere, selvom du bliver nødt til at fjerne og udskifte gel coat området.

Vandtryk

Glasfiber pools og deres belægninger er designet til at være fyldt med vand på et strukturelt niveau. Hvis du dræne vandet for hurtigt fra swimmingpoolen, eller forlade poolen tomme for længe, pres fra jorden kan udøve magt mod glasfiber. Da dette pres er ikke længere dækkes af presset fra vandet, kan kraften knæk og opdele glasfiber shell.

Gel Coat vabler

Hvis gel frakker er anvendt forkert, kan de udvikle kosmetisk spørgsmål som blærer og revner. Blærer er et tegn på gelcoat, der er for tynd. Disse er nogle af de mindst skadelige typer af revner til at danne i glasfiber pools, og kan fastsættes af resurfacing glasfiber med en ordentlig belægning.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com