Hvordan du udskifter laminat på møbler

October 14

Hvordan du udskifter laminat på møbler

Møbler laminat, almindeligvis benævnt finer, er en tynd plade af træ eller andet materiale, der anvendes til at dække furniture's udvendige overflade. Laminat er ofte en fernis af et dyrt træ, der giver møblerne et rige udseende uden store omkostninger. Erstatte laminat på dine møbler gennem en totrinsproces at fjerne den gamle laminat og installere den nye laminat.

Instruktioner

•Fjern den gamle laminat. Gamle laminat er typisk holdes på plads med lim, som er løst ved at anvende varme eller damp. Anvende varme til laminats kant med en håndholdt hårtørrer eller varmepistol. Skub en spartel mellem møbler ramme og laminat og forsigtigt lirke op laminatet. Hvis limen ikke løsne ved hjælp af varme alene, anvende damp. Køre et dampstrygejern over den laminat overflade i en cirkulær bevægelse, gælder både damp og varme til finér, og derefter bruge en spartel til at lirke op laminatet.

•Fjern den gamle lim fra møblerne. Bruge en spartel og skrabe væk så meget af den gamle lim som muligt. Gå tilbage over overfladen med en razorblade skraber. Hvis nogle af de gamle lim er fortsat, skal du fjerne det med opløsningsmiddel eller fine sandkorn sandpapir. Hvis du bruger opløsningsmiddel, tillade overfladen helt tør før du anvender den nye laminat. Hvis du bruger sandpapir, helt ren alle savsmuld fra overfladen.

•Klippe udskiftning laminat til størrelsen af overfladen du ønsker at dække. Gælde Carpenters lim på overfladen, du ønsker at dække og laminats bagside. Tryk på laminatet på plads oven på møblet. Sørg for at alle kanterne linje op. Presserende fra byens passiv sikrer, at alle lufthuller er fjernet. Klemme laminatet på plads og lad det tørre i mindst 24 timer.

Tips & advarsler

  • Altid konsultere en ekspert før du udskifter laminat på antikke møbler, som denne proces kan påvirke værdien af stykket.
  • Indsætte et tyndt stykke pap mellem den træ klemme og laminat hjælper med at forhindre skæmmer overfladen.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com