Sådan installeres dækpladen til en fluorescerende lys

October 14

Sådan installeres dækpladen til en fluorescerende lys

Dækpladen for den gennemsnitlige køkken eller arbejde rummet fluorescerende lys armatur blot hænger på plads indtil det er fjernet for at erstatte en fluorescerende lys pære eller ballast. Selvom det er en simpel opgave at fuldføre, kan ingen reparationer gøres på en fluorescerende lys armatur, indtil det er fjernet, fordi alt, hvad der gør lampen gøre sin ting er placeret under dækslet.

Instruktioner

Sådan installeres dækpladen til en fluorescerende lys

•Sæt et step stigen eller afføring under (men ikke direkte under) fluorescerende lys armatur.

•Climb op ad stigen eller på afføringen, så du er tæt nok på armaturet til find bøjler dæksel ligger på siderne af armaturet. Der kan være en læbe over hele længden af armaturet for omslaget til at sidde i, eller der kan være to kroge i hver ende af armaturet for omslaget til at hænge fra. Kig på armaturet og finde funktionen cover-hængende designet ind i lampen.

•Med dækslet lys i begge hænder, hold dækslet op til armaturet på en 45-graders vinkel og krog side af dækslet længst væk fra dig på den lampen.

•Lift siden af dækslet til tættest på dig op til bøjler på anden siden af armaturet (den side du er på). Mens gribende den øverste kant af dækslet til lys, bøje dækslet forsigtigt mod dig og løfte det over kroge.

•Åbn din greb på light dække så det vil hænge frit ud af armaturet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com