Sådan reparation Styrofoam bjælker

October 14

Styrofoam kan være færdig til at replikere næsten enhver overflade fra træ korn til mursten til stenen. Let og nemt skulpturelle materiale gør en fleksibel medium for mange arkitektoniske detaljer fra crown molding "marmor" søjler. Faux bjælker lavet af styrofoam kan findes i mange interiør. Som med mange byggematerialer, har styrofoam sin ulempe for. Den samme lightweight, løst bundet struktur, der gør det ideelt til så mange anvendelser efterlader det sårbare over for skader fra indvirkning. Det kan repareres let med let tilgængelige materialer.

Instruktioner

Skum Beam reparation teknikker

•Rengør overfladen hvor reparation er nødvendig med en fugtig klud og vaskemiddel til støtte i vedhæftning.Reparere små pletter med en touch op af maling, pletter eller endda sprittusch at dække skaden.

•Dæk lidt større buler og dings med latex maler caulk. Brug tube type caulk at undgå de potentielle rod af caulking kanoner. Anvende nok til at fylde det beskadigede område og glat med en afdæmpet finger. Lad det tørre og touch-up maling eller pletten. Magiske markører eller træ pletten penne er undertiden nyttigt. Du kan få malerens caulk og plette penne i paint-afdeling i enhver hardware butik.

•Få større beskadigede områder med ekspanderende skumisolering. Det kan købes med caulking hos din lokale isenkræmmer i en aerosol dåse. Prøv skum på en skrot af krydsfiner eller pap til at få en fornemmelse af hvor meget det udvider. Påfør nok skum til at lade det stige til at fylde tomrummet i det beskadigede område. Tilføje flere efter behov indtil det svulmer lidt forbi den linje du vil forme det til.

•Anvend en sikker form rasp, hobbykniv eller dremel værktøj til at skære skum til formen af stråle før skaden. Udfylde et lille hulrum i skum med malerens caulk. Gælde den beskadigede del til at fylde det helt nok caulk. Brug en fugtig finger til at udjævne reparation. Tillad tilstrækkelig tid til ordentlig tørring før du anvender maling eller pletten til at matche.

•Seal reparation med en frakke af skulpturel kunst plastik lak. Anvende en frakke af maling eller pletten til at matche resten af strålen. Male hele strålen med to eller tre frakker af skulpturel kunst plastik lak at lysne finish og tilføje et lag af beskyttelse.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com