Hvordan man laver en billige underjordisk husly

October 14

Hvordan man laver en billige underjordisk husly

I 1940erner og 1950erne gav underjordiske beskyttelsesrum borgere fred i sindet, at de i tilfælde af en nuklear katastrofe, ville kunne overleve. Disse herberger er stadig anvendes i områder udsat for tornadoer og andre naturkatastrofer. I dag, forsøger folk stadig at forberede menneskeskabte eller naturlige katastrofer ved at bygge underjordiske beskyttelsesrum, der spænder fra rå pitten til high-tech betonbunkers. Billig endnu effektiv krisecentre falder et sted derimellem.

Instruktioner

•Dig et hul i jorden. Ved hjælp af en skovl, grave en 12-fods-dækkende, 16 fod lang og 8-eller-mere-mund-dybe hul. Line hullet med en plastfolie og tape sømmene med vandtæt tape til at forhindre fugt fra utætte i.

•Build rammen. Ved hjælp af 2-tomme ved 6-tommer boards, opbygge en 11 fod-10-1/2-tommers af 7-mund-10-1/2-inch ved 8-fods ramme for en underjordisk husly. Vær sikker på at ramme op en stor nok til at få folk, forsyninger og udstyr inde indgangspunkt.

•Dæk rammen. Ved hjælp af krydsfiner, dække rammen og sikre hvert panel med dæk skruer. Forsegle hver søm med silikone caulk. Opbygge en luge til også at omfatte indgangen til læ. Installere aftræk rør så ly kan få frisk luft.

•Carefully dækker overdækning med plast wrap. Passe på ikke for at punktere plastik så ly er vandtæt. Fyld hullet omkring læ med snavs fjernes mens grave hullet. Dække shelter med snavs. Sørg for, at indgangen og vent rør ikke får dækket.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com