Når agern falder egetræer?

October 14

Når agern falder egetræer?

Det er en historie lige ud af et eventyr: en lille, golden ball, der forvandler sig til en majestætisk træ, når du gør det rigtige abracadabra. Agern, frugten af egetræer (Quercus spp.), er ikke andet kort af magiske, og høst dem i efteråret kan du vokse din egen skov gratis i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 4 til 9.

Pakning agern

Agern er små frugt for sådanne store træer, men oaks pakke deres bælg fuld af alt, hvad de kræver at spire og vokse ind i plantemateriale. Fordi agern ned fra træerne og spire i efteråret, skal frøene give deres egen energi for rodvækst snarere end at lægge på sunshine-baserede fotosyntese. Et agern indeholder en høj procentdel af kulhydrater til at holde nye sætteplante går indtil det følgende forår.

Indsamle agern

De fleste agern modne i sensommeren og begynde falder fra træerne i September eller oktober, selv om den specifikke drop periode varierer mellem arterne. Hvis du ønsker at høste agern for plantning af nye træer, derefter samle perfekt nødder fra træer i stedet for at rive op dem på jorden, eksperter på Californien Oak Foundation anbefaler. De nedfaldne nødder kan tørres eller beskadiget. Pick når agern bare skifter fra grøn til brun.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com