Hvordan man beregner stabling højde for romerske nuancer

March 24

Hvordan man beregner stabling højde for romerske nuancer

Romerske nuancer opretholde deres rolle som en af de mest elegante vindue behandlinger til rådighed i dag. Udfoldet, de dækker vinduet i én lang ark af stof. Da rejste, romerske skygge harmonikaer til sig selv, hvilket resulterer i en yndefuld arrangement af horisontale foldes Draperiet stof. For at gøre din egen Roman nuancer skal du beregne omhyggeligt for at opnå en god pasform. En af de vigtigste beregninger er stabling højde, eller stackage, som er længden af skyggen når trak hele vejen op.

Instruktioner

•Indstil dit ønskede monteringssted for din romerske nuancer: inden for eller uden for vinduesrammen. Mens de fleste mennesker tænker på inde monteret nuancer, når de overvejer romerske nuancer, monteret nuancer har fordelen af ikke blokere så meget af den naturlige sollys, der kommer gennem vinduet når skyggen er trukket op.

•Decide hvor meget af vinduet du ønsker at vise når skyggen er op. Hvis vinduerne er meget høj, du bruger en ekstern mount, eller hvis din nuancer vil være pryd, kan du vise mere af dem, op til 18 inches. Mindre vinduer, nuancer med inde mounts, og mørkere værelser at drage fordel af som meget naturligt lys som muligt bør overveje mindre stackages, ikke mere end 8 til 12 inches.

•Measure højden af vinduet for at bestemme den samlede længde af din skygge. Husk at måle uden for vinduesrammen, hvis du planlægger en udenfor montere, og fra toppen til bunden af vinduet til en indvendig montere.

•Calculate højden af de enkelte romerske skygge folder som følger: fratræk stackage højde fra samlede skygge længden. Trække en yderligere 8 inches for den laveste del af skygge, som falder bag resten af folderne. Divider dette tal med antallet af klapper, du ønsker, ca 4 til 8. Dette vil give dig den samlede længde af hver flap af skyggen. Hver flap består af 2 foldede segmenter. Dividere dette tal med 2 for at få højden af hver enkelt fold. For eksempel, hvis din samlede skygge længden er 60 inches, din ønskede stackage er 12 inches, og du vil 4 flaps, vil din fold højde være 5 inches.

Tips & advarsler

  • Du kan finde det nyttigt at holde op en strimmel af stof på toppen af dit vindue til at hjælpe med afgøre din ønskede stackage højde.
  • Denne beregning viser ikke mængden af stof, der er nødvendige for at gøre nuancer. Yderligere overvejelser, såsom hvilken type af trisse bruges, skal tages i betragtning når du køber stoffet.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com