Gøre blomstrende kirsebærtræer tur i efteråret?

October 14

Gøre blomstrende kirsebærtræer tur i efteråret?

Blomstrende kirsebærtræer er ønskeligt primært for deres masser af smukke foråret blomstrer, men de er også attraktive i sommer og falder. Bladene af prydplanter kirsebær slår når det køligere vejr i efteråret ankommer. Afhængig af art og sort, kan farven variere fra en dyb bronze til lys guld og orange. Tre arter af blomstrende kirsebær er populært dyrkes. Et par andre kendes ikke så godt.

Japansk kirsebær

Den japanske kirsebærtræ (Prunus serrulata) er en hurtigt voksende, men kortvarig træ. Bladene af japansk kirsebær er meget dekorative. De er bronze, når de uncurl, derefter uddybe til en mørk grøn i sommeren. I efteråret, kan de slå enhver skygge mellem bronze og gullig-orange. "Shirofugen" er en sort af P. serrulata, der har hvide blomster. "Kwanzan" er den mest almindelige sort af P. serrulata, ifølge webstedet Clemson University forlængelse. Det har store, prangende pink forårsblomster.

Yoshino kirsebær

Yoshino kirsebær træer (P. x yedoensis) er de berømte træer, denne linje gaderne i Washington D.C. Disse træer er meget brede, afrundede baldakiner, der brød frem med et væld af foråret blomstrer i April. Blomster vises før bladene uncurl og er duftende. Bladene åbne og forbliver grønne indtil efteråret, når de tænder gule. "Akebono" er en hurtigt voksende sort med pink blomster, og "Shidare Yoshino" er en grædende sort med hvide blomster.

Higan kirsebær

Higan kirsebær træer (P. subhirtella) bruges ofte som gaden træer på grund af deres hårdføre natur og prangende udseende. De er også den længstlevende type af blomstrende kirsebær træ. P. subhirtella "Pendula" er især ønskeligt for sin grædende vane og lyserøde eller hvide blomster. "Autumnalis" er en sort, der bliver nogle gange sat ud en anden runde af blomster under usædvanligt varme efteråret måneder. Sommer bladene er dybt grønne, men efterår farve er ikke så prangende som nogle andre arter af kirsebær. I efteråret vende bladene gullig-grøn.

Andre blomstrende kirsebær

Taiwan kirsebær træer (P. campanulata) er bemærkelsesværdige for deres meget lyse pink blomster, der åbner tidligere end andre arter af kirsebærtræer. Bladene bliver gule i efteråret. Lilla-blad sand kirsebær (P. x cistena) er et lille træ, der vokser til en højde på kun 10 fod. Dette træ blomster efter bladene vises og er ønskeligt for sin lilla blade, som fortsat er at farve gennem efteråret. Okame kirsebær træer (s. x incamp "Okame") er hybrider, som har dyb pink blomster og dejlig efterår farve, med blade, der bliver gullig eller rødlig-orange i efteråret.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com