Hvordan at reparere en Moen Dobbelt håndtag badeværelse hane

October 15

Moen gør flere typer af dobbelt håndtag Badeværelse vandhaner. Hver enkelt har et håndtag for at justere og kontrollere varmt vand og et håndtag til at styre det kolde vand. I hver enkelt håndtag er en lille patron ventil i en lukket cylinder. Dette er den del at erstatte når lækager form eller din vandhane ikke producerer den rette temperatur vand. Det er et fix, nogen kan fuldføre i så lidt som 10 minutter, forudsat at du har alt klar.

Instruktioner

•Luk vandet ventiler til vandhanen. Der er to under vasken. Drej hver enkelt med uret, indtil de stopper for at lukke dem helt.

•Tag plast stikket hætten toppen af Moen hane håndtag og skru håndtaget skruen under det med en unbrakonøgle, og skub derefter skruen ud af håndtaget. Trække op på vandhanen håndtag at fjerne det fra patronen.

•Løsn patron møtrik med et par tænger eller hex skruenøgle. Denne møtrik er lige under håndtaget. Det holder patronen på plads inden for den hane håndtag base.

•Tag ud patronen og erstatte det med en anden Moen badeværelse faucet patron, en designet til model vandhane du ejer. Skub det ind i vandhanen håndtaget base og erstatte og stramme patron møtrik. Installere håndtaget og spænd den lille skrue på toppen af håndtaget.

•Gentag proces på anden siden af vandhanen for at reparere lækage eller dårlig temperatur ydeevne, hvis nødvendigt. Kun udføre disse trin på håndtaget, der har problemet.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com