Hvordan til at hænge en blomst bold for soveværelse idéer

October 15

Hvordan til at hænge en blomst bold for soveværelse idéer

Blomst bolde er konstrueret med våde eller tørre skum kugler, der har været helt dækket med frisk, tør eller kunstige blomster. Ofte omtales som Lugtedåser eller kysse bolde, er blomst bolde et populært tilbehør af brudepiger og blomst piger ved bryllupper, hvor de er suspenderet fra en loopes bånd og gennemført i hånden. Blomst bolde også gøre fortryllende home decor. De kan placeret i grupper på bordplade eller kappe, placeret i brede, klare plastik vaser eller suspenderet fra loftet eller væggen kroge. Følgende retningslinjer giver ideer til, hvordan man hænge en blomst bold i et soveværelse.

Instruktioner

•Vælg en blomst bold lavet af tørre skum og enten tørret eller kunstige blomster. Dette vil forhindre dryp og opløsning, der vil opstå, hvis du hænge en kugle af våd floral skum gennemboret med friske blomster.

•Vælg eller samle en blomst bold med blomstrer der harmonisere med eller supplere farverne på dit eksisterende soveværelse indretning. Harmoniske farver er i samme familie, såsom rød, rød-orange og rød-gul. Komplementære farver er modsat hinanden på farvehjulet, som gul og lilla.

•Kontroller at løkke af båndet, som du vil suspendere bolden er forsvarligt fastgjort til bolden. Mange skum bolde kommer indhyllede i stærk netting. Binde bånd til denne netting, knuder det flere gange.

•Skru en robust loft krog på plads på loftet, du vil afbryde din blomst bold. For en ren, yndefulde look, vælge en krog i en farve, der passer til farven på dit loft eller male det til at matche.

Hæng en blomst bold over din seng i stedet for en lys stativ eller lysekrone så blomster er den sidste ting du se før du lukker øjnene om natten og den første ting du øje på, når du åbner dem i morgen.

•Suspend en blomst bold over din sminkebord til at forbedre den skønhed og kvindelighed af atmosfæren.

•Dangle en blomst bold over hver natbord på enten side af sengen for en afbalanceret, symmetrisk look.

•Arrange en række af hængende blomst bolde over din kommode. Hænge dem fra forskellige længder så nogle dråbe lavere end andre.

•Nail eller skrue krog en væg i et sted i væggen som du ønsker at hænge din blomst bold. Kontroller, at krogen udvider et par inches fra væggen, så at når du hænge blomst bolden fra det, det ikke røre væggen.

•Suspend par blomst bolde fra wall kroge på hver side af dit soveværelse dør, forfængelighed eller kommode spejl eller sengeramme.

Tips & advarsler

  • Spray tørret blomst kugler med tørret blomst spray på mange håndværk og blomstermotiver levering butikker. Tørret blomst spray er lavet til at holde tørrede blomster ren og beskytte dem mod falmning og brud.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com