Måder at plante orkideer

October 15

Måder at plante orkideer

Du kan plante nogle blomster i en simpel hul i jorden, men orkideer er lidt mere kræsne. Tropiske orkideer er epifytter, hvilket betyder at de vokser på træer og lignende værter--normalt i et junglelike miljø - og absorberer fugt fra luften. Heldigvis kan du finde masser af pottemuld blandinger, der passer til orkideer i haven forsyning butikker. Disse typer af orkideer også give dig kreative måder til at plante dem.

Træ værter

Hvis du ønsker at simulere liv i naturen, er voksende orkideer på træer den smarteste måde at opnå dette. Simpelthen holdning den heldige orkidé på en træstamme--helst beskyttet mod kraftig vind og direkte sollys-- og wrap bionedbrydeligt bomuld snor rundt om rødder og trunk til tillægger træet orkidé. I løbet af et år, vil orkidé naturligvis fusionere med træet når strengen bomuld forringes. Hvis du bruger en anden type af streng eller wire, simpelt hen fjerne den efter et eller to år.

Montering

Du behøver ikke at plante et træ i din have til at lade orkideer vokse naturligt som epifytter fordi en plade af træ bark eller kork, virker lige så godt. Pak bomuld snor rundt om orkidé rødder og cork at tilskynde orchid at knytte sig til træ, ligesom du ville gøre hvis orkidé vedhæftes som en træstamme. Den spændende perspektiv med kork er chancen for at hænge orkidé dramatisk i haven eller huset.

Pottemuld blandinger

Når det kommer til indendørs voksende, orkideer kræve pottemuld blandinger, der efterligner deres naturlige habitat. Fir tree bark er fælles, men alternativer - inklusive sphagnum, træ bregner, perlite og trækul - er også sundt. Tree bark kan absorbere en begrænset mængde af vand i første omgang, men det fremmer dannelsen af nye rødder.

Jorden avlere

Selvom tropiske orkideer dominere den indendørs scene, vokse terrestriske orkideer--også kendt som hårdføre orkidéer--i almindelig jord. Dette gør dem nemme at plante i haven. Transplantation dem ind i et stort hul med jord iblandet perlite eller sand. Dette øger jord dræning--en nøgle til sund vækst af mest hårdføre orkidéer. Et par vådområde arter, såsom rose pogonias, foretrækker jord, der er altid fugtige.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com