Hvordan man beregner kanalerne for en ovn

October 15

Hvordan man beregner kanalerne for en ovn

Størrelsen af kanalsystem i dit hjem påvirker ikke kun mængden varme får du hele dit hus, men også hvor effektivt din ovn fungerer. Kanaler, der er for stor kan forårsage tab af varme, der kan ende med at koste dig flere penge i sidste ende, mens kanalerne, der er også små kan forårsage pres til at sikkerhedskopiere til ovnen og beskadige ovnen.

Instruktioner

•Measure værelser, hvor kanalsystem er nødvendig. Det er vigtigt at bemærke, både længde og bredde af rummet.

•Multiply længden af hvert værelse af dens bredde. Resultatet er den firkantede optagelser af rummet. For eksempel er et værelse, der måler 12 fod af 12 fod 144 kvadratfod.

•Convert areal til kubikfod per minut (CFM), de enheder, der anvendes til opvarmning og køling. Én CFM er lig med 1 kvadratfod, så en 144-square-foot værelse er lig med 144 CFM.

•Convert for CFM beregning til korrekt størrelse kanalen. Kanalen størrelse kræves afhænger af produktionen af din ovn samt størrelsen på værelset. Gas og olie ovne producerer omkring 100 CFM pr. 8.000 britiske termiske enheder (BTU) af varme i timen. En standard kanalen er 8 inches dyb producerer omkring 100 CFM.

•Find en online kanal regnemaskine. Du vil finde en sådan hjemmeside i denne artikel ressourcer sektion. at foretage den endelige beregning. Online kanalen regnemaskiner kan du indtaste alle oplysninger, herunder typen af kanalsystem bliver brugt. Alternativt, du eller din entreprenør kan bruge en air friktion diagram til at beregne klimaanlæggets behov. Dette diagram er tilgængelige i mange bøger om opvarmning teknologi, og du vil finde links til nyttige hjemmesider i denne artikel ressourcer sektion.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com